Dispenser Voor Papieren Bubbelfolie

• Duurzaam en herbruikbaar alternatief voor papieren bubbelfolie
• Recyclebare, composteerbare en biologisch afbreekbare bubbelfolie
• Biedt uitzonderlijke bescherming voor het verzenden van kwetsbare producten
• Snel en gemakkelijk te gebruiken en vereist minimale opslagruimte

Vanaf slechts € 99,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
NHEX-DISP
533 x 312 x 283 mm - NHCD001NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Het is een dilemma waar veel e-commercebedrijven mee te maken krijgen: u wilt minder plastic verpakking gebruiken, maar uw producten moeten tijdens het verzenden nog steeds veilig en beschermd blijven. activaWrap, een volledig papieren, milieuvriendelijke bubbelfolie, is de ideale oplossing voor milieubewuste, klantgerichte bedrijven. Het in elkaar grijpende ontwerp van dit 100% recyclebare en biologisch afbreekbare alternatief voor bubbelfolie houdt producten veilig op hun plaats zonder dat er extra verpakkingstape nodig is.

Aanbevolen voor

 • Keramiek en aardewerk

 • elektronica

 • Sieraden en accessoires

 • Cosmetica

 • Wijn en andere glazen flessen

 • Andere kwetsbare artikelen

Specificaties

 • Gemaakt van 90 g/m² papier (het materiaal is gemaakt van 100% kraftpapier)

 • Rolafmetingen: 500 mm breed x 250 m

 • Deze optie is alleen inclusief de dispenser, u kunt hier de navulling voor de papieren bubbelfolie kopen

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Het milieuvriendelijke alternatief voor bubbelfolie

Duurzaamheid is belangrijk voor consumenten, en een groeiend aantal mensen beschouwt verpakkingsafval als een cruciaal milieuprobleem. Ze willen dat hun e-commercebestellingen in ongerepte staat aankomen, maar ze vinden het ook geen prettige ervaring om een doos vol plastic verpakkingsmateriaal of schuimvulling uit te pakken. Ze willen bij het winkelen duurzamere keuzes maken, en uw bedrijf kan aan deze behoefte voldoen - en zich van de concurrentie onderscheiden - door milieuvriendelijke verpakkingen te gebruiken.

activaWrap is een volledig papieren vervanging voor traditionele bubbelfolie of een andere plastic beschermende verpakking. Het is gemaakt van 100% recyclebaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar papier en het beschermt breekbare artikelen tijdens hun hele reis.

Biedt uitzonderlijke bescherming voor het verzenden van kwetsbare producten

Uw bedrijf hoeft veiligheid niet op te offeren voor duurzaamheid. activaWrap biedt net zoveel demping als plastic bubbelfolie. Wat u ook wilt verzenden, u kunt er gerust op zijn dat uw artikelen zonder schade op hun bestemming aankomen. activaWrap bestaat uit zeshoekige papiercellen die aan elkaar hechten, waardoor ze een beschermend web rond kwetsbare producten vormen en veilig afdichten zonder plakband. Dit alternatief voor papieren bubbelfolie biedt uitstekende bescherming en past rond artikelen van verschillende vormen en maten.

Snel en gemakkelijk te gebruiken en vereist minimale opslagruimte

activaWrap is een slimme keuze voor drukke e-commercebedrijven die aan de vraag van hun klanten willen voldoen zonder waardevolle opslagruimte te gebruiken. Hiermee kunt u:

 • Materialen opslaan in een kleine ruimte

  activaWrap wordt plat geleverd, op een compacte rol, en neemt 80% minder ruimte in beslag dan alternatieve producten. Terwijl u een artikel omwikkelt, zet het materiaal uit in zeshoekige cellen en vormt het zich om artikelen te ondersteunen en af te schermen.

 • Bestellingen efficiënt verpakken:

  U hebt bij gebruik van activaWrap geen schaar, tape of ander opvulmateriaal nodig, waardoor het verpakkingsproces wordt vereenvoudigd en de tijd die aan elke bestelling wordt besteed wordt verkort (tot 25% tot 50% sneller). Zet de rol gewoon op de dispenser, scheur een vel af en wikkel een product stevig in voordat u het in een doos zet.

 • Aanpassen aan producten van verschillende afmetingen:

  De biologisch afbreekbare bubbelfolie is ontworpen met continue perforatie, waardoor u hem op elke gewenste lengte kunt afscheuren. U kunt activaWrap gebruiken voor producten van elke omvang, waardoor u het moeiteloos kunt aanpassen en uw bedrijf uiteindelijk tijd en geld bespaart op verpakkingen.

Bij DS Smith is duurzaamheid het fundament van onze algehele bedrijfsstrategie

We bouwen aan een betere onderneming en zijn gefocust op het leveren van duurzame waarde aan al onze belanghebbenden. Voor ons is werkelijk duurzame waarde gevonden als de belangen van ons bedrijf, onze omgeving en onze mensen in balans zijn.

DS Smith is een vooraanstaande leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We produceren dozen voor onze klanten, halen ze op nadat ze zijn gebruikt en recyclen ze weer tot nieuwe dozen. Ons bedrijf kan papiervezels binnen slechts twee weken verwerken en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar. Dat is het gewicht van 25.000 jumbojets!

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

Hoe kunt u uw producten het beste beschermen?

DS Smith Epack biedt een reeks veelzijdige verpakkingsoplossingen om ervoor te zorgen dat onbeschermde leveringen tot het verleden behoren. Samen zorgen ze ervoor dat u veilig, beveiligd en milieuvriendelijk kunt leveren!
Onze trojka van beschermende producten begint met SizzlePak® Versnipperd Papier, een milieuvriendelijke decoratieve filler die voorkomt dat verpakte materialen kunnen verschuiven tijdens het transport, waarbij de filler schokken en trillingen absorbeert om de integriteit van producten te behouden. Het zigzagontwerp vult openingen effectief op en beschermt voorwerpen tegen vocht en beschadiging. Sizzlepack is verkrijgbaar in 13 kleuren, verbetert de uitpakervaring en kan worden aangepast aan uw merk.

Vergelijkbaar met het Sizzlepak is ons assortiment hoogwaardige Tissuepapier, , die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en zowel bescherming als esthetische aantrekkingskracht bieden. Deze papieren zijn ideaal voor bedrijven die hun producten willen beschermen zonder in te leveren op esthetiek. Vloeipapier verhoogt effectief de waarde van artikelen, waardoor het een uitstekende keuze is voor verschillende producten zoals kleding of geschenken.
Het laatste stuk van de trojka van beschermende producten is onze Beschermende Papieren Bubbelverpakking, een milieuvriendelijke oplossing ter vermindering van de hoeveelheid plastic verpakkingsmaterialen en om kwetsbare voorwerpen veilig mee te beschermen. Dit product strekt met name tot aanbeveling waar het gaat om de verpakking van keramiek, elektronica, sieraden, cosmetica en meer.

Voeg daar nog onze tape van krafpapier aan toe voor het veilig verzegelen van pakketten en u hebt een complete verpakkingsoplossing in handen die 100% betrouwbaar en milieuvriendelijk is.

Hoe gebruikt u uw Dispenser Voor Papieren Bubbelfolie?

Hoe creëert u een unieke uitpakervaring?

Een uitpakervaring kan een boeiende onderneming zijn die begint wanneer uw klant een zorgvuldig samengesteld pakket ontvangt. Het is een onvergetelijk moment, dat het alledaagse in het buitengewone verandert, wat klanten een gevoel van betovering geeft dat nog lang nadat de doos is geopend aanhoudt.

Hoe kan uw bedrijf streven naar dergelijke boeiende uitpakervaringen en een blijvende indruk op zijn klanten maken? Een goed ontworpen uitpakervaring verhoogt de waargenomen waarde van het product, versterkt de merkloyaliteit en gooit hoge ogen op de sociale media. Zo’n ervaring verwekt positieve emoties, prikkelt tot herhaalaankopen en mond-tot-mondreclame en stimuleert uiteindelijk de groei en de klanttevredenheid.

Om al deze redenen biedt DS Smith zijn Sizzlepak-snipperpapier en zijn vloeipapier aan als veelzijdige verpakkingsmaterialen die zowel de bescherming als de presentatie van een verpakking voor als tijdens het uitpakken aanzienlijk kunnen verbeteren. Met zijn gekreukte, accordeonachtige textuur is Sizzlepak ideaal als stootkussenmateriaal voor de demping en bescherming van kwetsbare voorwerpen tijdens het transport. De unieke structuur absorbeert schokken en voorkomt dat gevoelige voorwerpen verschuiven of breken in de doos.

Vloeipapier voegt een vleugje elegantie toe tijdens het uitpakken. Of het nu gaat om levendige kleuren of subtiele pasteltinten, vloeipapier geeft het pakket een element van verfijning en personalisatie, waardoor het visueel aantrekkelijk en onvergetelijk is.

Samen creëren deze twee producten een naadloze mix van esthetiek en functionaliteit, waardoor de algehele presentatie naar een hoger plan wordt getild en tegelijkertijd wordt gegarandeerd dat elk product onbeschadigd aankomt. De verscheidenheid aan beschikbare kleuren stelt uw bedrijf in staat om zijn verpakking af te stemmen op de merkidentiteit, zodat het direct herkenbaar is en uw imago in de ogen van klanten wordt versterkt.

Created by Heipifrom the Noun Project