Dispenser Voor Papieren Bubbelfolie

• Duurzaam en herbruikbaar alternatief voor papieren bubbelfolie
• Recyclebare, composteerbare en biologisch afbreekbare bubbelfolie
• Biedt uitzonderlijke bescherming voor het verzenden van kwetsbare producten
• Snel en gemakkelijk te gebruiken en vereist minimale opslagruimte

Vanaf slechts € 99,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
NHEX-DISP
533 x 312 x 283 mm - NHCD001NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Het is een dilemma waar veel e-commercebedrijven mee te maken krijgen: u wilt minder plastic verpakking gebruiken, maar uw producten moeten tijdens het verzenden nog steeds veilig en beschermd blijven. activaWrap, een volledig papieren, milieuvriendelijke bubbelfolie, is de ideale oplossing voor milieubewuste, klantgerichte bedrijven. Het in elkaar grijpende ontwerp van dit 100% recyclebare en biologisch afbreekbare alternatief voor bubbelfolie houdt producten veilig op hun plaats zonder dat er extra verpakkingstape nodig is.

Aanbevolen voor

 • Keramiek en aardewerk

 • elektronica

 • Sieraden en accessoires

 • Cosmetica

 • Wijn en andere glazen flessen

 • Andere kwetsbare artikelen

Specificaties

 • Gemaakt van 90 g/m² papier (het materiaal is gemaakt van 100% kraftpapier)

 • Rolafmetingen: 500 mm breed x 250 m

 • Deze optie is alleen inclusief de dispenser, u kunt hier de navulling voor de papieren bubbelfolie kopen

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Het milieuvriendelijke alternatief voor bubbelfolie

Duurzaamheid is belangrijk voor consumenten, en een groeiend aantal mensen beschouwt verpakkingsafval als een cruciaal milieuprobleem. Ze willen dat hun e-commercebestellingen in ongerepte staat aankomen, maar ze vinden het ook geen prettige ervaring om een doos vol plastic verpakkingsmateriaal of schuimvulling uit te pakken. Ze willen bij het winkelen duurzamere keuzes maken, en uw bedrijf kan aan deze behoefte voldoen - en zich van de concurrentie onderscheiden - door milieuvriendelijke verpakkingen te gebruiken.

activaWrap is een volledig papieren vervanging voor traditionele bubbelfolie of een andere plastic beschermende verpakking. Het is gemaakt van 100% recyclebaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar papier en het beschermt breekbare artikelen tijdens hun hele reis.

Biedt uitzonderlijke bescherming voor het verzenden van kwetsbare producten

Uw bedrijf hoeft veiligheid niet op te offeren voor duurzaamheid. activaWrap biedt net zoveel demping als plastic bubbelfolie. Wat u ook wilt verzenden, u kunt er gerust op zijn dat uw artikelen zonder schade op hun bestemming aankomen. activaWrap bestaat uit zeshoekige papiercellen die aan elkaar hechten, waardoor ze een beschermend web rond kwetsbare producten vormen en veilig afdichten zonder plakband. Dit alternatief voor papieren bubbelfolie biedt uitstekende bescherming en past rond artikelen van verschillende vormen en maten.

Snel en gemakkelijk te gebruiken en vereist minimale opslagruimte

activaWrap is een slimme keuze voor drukke e-commercebedrijven die aan de vraag van hun klanten willen voldoen zonder waardevolle opslagruimte te gebruiken. Hiermee kunt u:

 • Materialen opslaan in een kleine ruimte

  activaWrap wordt plat geleverd, op een compacte rol, en neemt 80% minder ruimte in beslag dan alternatieve producten. Terwijl u een artikel omwikkelt, zet het materiaal uit in zeshoekige cellen en vormt het zich om artikelen te ondersteunen en af te schermen.

 • Bestellingen efficiënt verpakken:

  U hebt bij gebruik van activaWrap geen schaar, tape of ander opvulmateriaal nodig, waardoor het verpakkingsproces wordt vereenvoudigd en de tijd die aan elke bestelling wordt besteed wordt verkort (tot 25% tot 50% sneller). Zet de rol gewoon op de dispenser, scheur een vel af en wikkel een product stevig in voordat u het in een doos zet.

 • Aanpassen aan producten van verschillende afmetingen:

  De biologisch afbreekbare bubbelfolie is ontworpen met continue perforatie, waardoor u hem op elke gewenste lengte kunt afscheuren. U kunt activaWrap gebruiken voor producten van elke omvang, waardoor u het moeiteloos kunt aanpassen en uw bedrijf uiteindelijk tijd en geld bespaart op verpakkingen.

Bij DS Smith is duurzaamheid het fundament van onze algehele bedrijfsstrategie

We bouwen aan een betere onderneming en zijn gefocust op het leveren van duurzame waarde aan al onze belanghebbenden. Voor ons is werkelijk duurzame waarde gevonden als de belangen van ons bedrijf, onze omgeving en onze mensen in balans zijn.

DS Smith is een vooraanstaande leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We produceren dozen voor onze klanten, halen ze op nadat ze zijn gebruikt en recyclen ze weer tot nieuwe dozen. Ons bedrijf kan papiervezels binnen slechts twee weken verwerken en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar. Dat is het gewicht van 25.000 jumbojets!

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

Created by Heipifrom the Noun Project