Doos van dubbelgolfkarton Lengte: 500 mm tot 600 mm

• De meest veelzijdige en kosteneffectieve verpakkingsoplossing voor een aanbevolen maximaal gewicht tot 5-10 kg
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier
• Het breedste assortiment van dozen van dubbelgolfkarton op de markt

Vanaf slechts € 0,96 Regular Price € 1,99
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CDW-L-CL
500 x 400 x 350 mm - CDW377NE
500 x 500 x 400 mm - CDW380NE
510 x 410 x 300 mm - CDW016ITTNET
530 x 330 x 355 mm - CDW006ITTNET
550 x 550 x 500 mm - CDW386NE
565 x 385 x 260 mm - CDW023NE
580 x 380 x 170 mm - CDW387NE
580 x 380 x 450 mm - CDW390NE
580 x 400 x 200 mm - CDW024NE
580 x 480 x 470 mm - CDW393NE
584 x 284 x 120 mm - CDW394NE
590 x 390 x 280 mm - CDW013NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Goede dingen komen in grote verpakkingen. De grote dubbelwandige kartonnen doos is een geweldige keuze voor bedrijven die een groot pakket moeten versturen. DS Smith heeft de ideale verpakkingsoplossing gecreëerd voor producten die zwaar of kwetsbaar zijn, en met het golfkarton met dubbele groeven minimaliseert u lege ruimte en beschermingsmateriaal. Het beschermt de producten ook tegen vallen, schudden en stoten tijdens het verplaatsen op transportbanden.

Aanbevolen voor

 • Grote producten zoals schilderijen, omvangrijke kleding en huishoudelijke apparaten die een extra beschermingslaag nodig hebben. Het 5 mm golfkarton is ideaal voor zwaardere zendingen tot 15 kg (of gestapelde zendingen tot 10 kg). Afhankelijk van de aard van het product, de lege ruimte of het gebruikte beschermingsmateriaal, en de gebruikte verzendmethode.

Specificaties

 • Doosdikte van 5 mm van bruin karton met een gerecycled papier kwaliteit tot 100 g/m²

 • Alle getoonde afmetingen zijn binnenafmetingen

 • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

 • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

 • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Houd kwetsbare en zware voorwerpen veilig

  Grote dubbelwandige kartonnen dozen zijn een efficiënte oplossing voor verzendingen van maximaal 15 kg of maximaal 10 kg voor gestapelde verzendingen. De vijf lagen afwisselend papier en golfkarton maken de dozen sterk en betrouwbaar voor het transport, zodat u er zeker van kunt zijn dat het product schadevrij bij de klant wordt afgeleverd of kan worden geretourneerd.

 • 100% milieuvriendelijk

  DS Smith biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, gemaakt van gemakkelijk recyclebare vezels. We produceren dozen voor onze klanten, halen ze na gebruik op en recyclen ze. U en uw klanten zullen een pakket waarderen dat voldoet aan hun milieu-eisen. Een aankoopbeslissing die uw bedrijf in een positief daglicht plaatst en onderscheidt van concurrenten.

 • Gebruiksgemak in verschillende stappen

  De grote dubbelwandige dozen zijn duurzaam en zijn een perfect voor hergebruik. Het bruikbaarheid kan worden uitgebreid naar verschillende stappen, waardoor dit een uiterst kostenefficiënte, milieuvriendelijke verpakkingsoplossing is.

 Duurzaamheidstests met DISCS™

 DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

CIRCULARITEIT

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde doos van dubbelgolfkarton.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Created by Heipifrom the Noun Project