Doos van dubbelgolfkarton met variabele vulhoogte

• Economische klassieke kartonnen doos
• Veelzijdige dubbelwandige oplossing voor maximaal 15 kgbr
• De verstelbare dozen besparen u geld doordat u niet meerdere dozen van verschillende afmetingen hoeft aan te schaffen

Vanaf slechts € 0,58 Regular Price € 1,11
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CDWM-CL
305 x 230 x 100 mm - CDW012ITTNET
305 x 230 x 150 mm - CDW014ITTNET
460 x 305 x 230 mm - CDW013ITTNET
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Dubbelwandige dozen bieden een hoger beschermingsniveau voor uw goederen en zijn geschikt voor zwaardere voorwerpen, terwijl ze toch dezelfde eenvoudige laad-, montage- en uitpakervaring bieden voor u en uw klanten. Gelukkig zijn deze heavy-duty verpakkingsdozen er ook in een verstelbare versie, waarmee u bij elke levering kunt besparen door het bestellen van dozen enorm te vereenvoudigen en overtollig verpakkingsmateriaal en verspilde ruimte in elke doos tot een minimum te beperken. Dit geeft u en uw klanten extra gemoedsrust, omdat er geen lege ruimte meer in de doos is, zodat de mogelijkheid dat het product tijdens de levering verschuift tot een minimum wordt beperkt, en u en uw klanten een hoop rompslomp voor eventuele schade wordt bespaard.

Knip de hoeken van de doos eenvoudig op de gewenste hoogte en vouw ze strak bij de markeringen zodat de zijkanten goed om uw product passen.

De dubbelwandige verstelbare dozen zijn er ook in verschillende maten en zijn geschikt voor leveringen tot 15 kg (of tot 10 kg wanneer ze gestapeld zijn). Zoals altijd zijn deze producten ontwikkeld met duurzaamheid in het achterhoofd, met een groot potentieel voor hergebruik en gebruiksgemak.

Aanbevolen voor:

  • Verzending van zwaardere goederen of goederen die extra bescherming nodig hebben tijdens het vervoer.

  • Bedrijven waar het type, de grootte en de hoeveelheid productleveringen zeer variabel is, zodat u de doos eenvoudig kunt aanpassen aan de behoeften van elke zending.

  • De dubbelwandige wand is stabieler en beter bestand tegen stapelen dan enkelwandige dozen, wat zorgt voor meer veiligheid voor alle goederen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Veelzijdigheid

De verstelbare dozen bieden ongeëvenaarde veelzijdigheid, waardoor u overtollig verpakkingsmateriaal kunt minimaliseren, uw bestelproces voor meerdere zendingen kunt stroomlijnen met zeer aanpasbare verpakkingsdozen en u en uw klanten geld kunt besparen bij elke zending.

Milieuvriendelijk

Uitstekende milieuwaarde is ook een inherent kenmerk van deze dozen, omdat ze zijn gemaakt van 100% gerecycled en recyclebaar materiaal dat stevig en duurzaam is voor meerdere toepassingen en volledig biologisch afbreekbaar is, vooral wanneer ze worden gebruikt in combinatie met onze andere milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen en tape.

 Duurzaamheidstests met DISCS™

 DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

CIRCULARITEIT

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde doos van dubbelgolfkarton.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Created by Heipifrom the Noun Project