Doos van dubbelgolfkarton Lengte: 345 mm tot 400 mm

• De meest veelzijdige en kosteneffectieve verpakkingsoplossing voor een aanbevolen maximaal gewicht tot 5-10 kg
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier
• Het breedste assortiment van dozen van dubbelgolfkarton op de markt

Vanaf slechts € 0,71 Regular Price € 2,21
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CDW-SM-CL
350 x 230 x 180 mm - CDW320NE
350 x 250 x 200 mm - CDW018NE
350 x 250 x 300 mm - CDW321NE
370 x 350 x 250 mm - CDW326NE
380 x 280 x 180 mm - CDW328NE
385 x 280 x 210 mm - CDW021NE
385 x 285 x 175 mm - CDW020NE
390 x 325 x 150 mm - CDW011ITTNET
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

E-commercebedrijven moeten vaak de beste oplossing vinden. De middelgrote dubbelwandige kartonnen doos is de ideale verpakkingsoplossing voor producten van gemiddelde grootte. De middelgrote doos is ook een geweldige oplossing voor in de winkel om schommelingen in de vraag op te vangen.

Het golfkarton met dubbele groeven is zowel duurzaam als veelzijdig en beschermt de verpakte producten tegen vallen, schudden en stoten op de transportbanden.

Aanbevolen voor

 • Voor middelgrote producten, zoals schilderijtjes, accessoires en elektronische apparaten die een extra beschermingslaag nodig hebben. Het golfkarton met dubbele groef is 5 mm dik en ideaal voor verzendingen tot 15 kg (of gestapelde verzendingen tot 10 kg). Afhankelijk van de aard van het product, de lege ruimte of het gebruikte beschermingsmateriaal en verzendmethode.

Specificaties

 • Doosdikte van 5 mm van bruin karton met een gerecycled papier kwaliteit tot 100 g/m²

 • Alle getoonde afmetingen zijn binnenafmetingen

 • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

 • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

 • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Ideaal voor zwaardere en kwetsbaardere artikelen

  Middelgrote dubbelwandige kartonnen dozen kunnen een gewicht tot 15 kg dragen of tot 10 kg voor gestapelde zendingen. Door de vijf lagen afwisselend papier en golfkarton is de doos stevig en betrouwbaar om artikelen te retourneren en te beschermen tegen schadelijke stoten en trillingen. De dozen zijn ideaal voor op een magazijnplank of om een pallet te laden, omdat u er gemakkelijk dozen bovenop kunt stapelen.

 • 100% milieuvriendelijk

  DS Smith verpakkingsoplossingen ondersteunen uw merkkwaliteit en komen overeen met het waardevolle product in de doos. Zowel uw bedrijf als uw klanten zullen het gebruik van 100% biologisch afbreekbare dozen die volledig zijn gemaakt van gerecyclede vezels waarderen. Een aankoopbeslissing die uw bedrijf in een positief daglicht plaatst en onderscheidt van concurrenten.

 • Meerdere keren hergebruiken

  Onze middelgrote dubbelwandige kartonnen dozen zijn sterk en betrouwbaar en kunnen meerdere keren worden hergebruikt. Ze zijn bestand tegen mogelijke beschadigingen tijdens het verzenden en u kunt ze voor verschillende verzend- en opslagmogelijkheden gebruiken, om bulkbestellingen te voorkomen.

 Duurzaamheidstests met DISCS™

 DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

CIRCULARITEIT

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde doos van dubbelgolfkarton.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Created by Heipifrom the Noun Project