Doos van enkelgolfkarton Lengte: ab 800 mm

• De meest veelzijdige en kosteneffectieve verpakkingsoplossing voor een aanbevolen maximaal gewicht tot 5-10 kg
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier
• Het breedste assortiment van dozen van enkelgolfkarton op de markthier

Vanaf slechts € 0,86 Regular Price € 2,01
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CSW-XXXL
800 x 150 x 300 mm - CSW403NE
800 x 300 x 700 mm - CSW460NE
800 x 500 x 200 mm - CSW442NE
800 x 500 x 500 mm - CSW464NE
800 x 600 x 400 mm - CSW463NE
900 x 200 x 200 mm - CSW404NE
900 x 300 x 650 mm - CSW462NE
1000 x 300 x 800 mm - CSW465NE
1000 x 500 x 200 mm - CSW449NE
1000 x 500 x 500 mm - CSW466NE
1100 x 200 x 700 mm - CSW458NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Soms is groter beter. De extra grote enkelwandige kartonnen doos is perfect voor bedrijven die behoefte hebben aan betere verzendoplossingen. Deze unieke extra grote doos is ideaal voor grote artikelen en beperkt het gewicht tot een minimum, zodat u de vrachtkosten kunt verlagen en uw producten niet bewegen of breken tijdens de verzending. Met de soepele kartongroef is het de perfecte oplossing voor grotere items.

Aanbevolen voor

 • Bedrijven vinden het moeilijk om de juiste maat te vinden voor grotere artikelen. E-commercebedrijven hebben vaak een lichte doos nodig om een veilige en eenvoudige verwerking door het verzendpersoneel. De enkelwandige extra grote kartonnen doos is bedoeld voor artikelen zoals grote schilderijen, veel lichtgewicht accessoires of grote accessoires voor thuis. Een van de belangrijkste voordelen is dat je niet hoeft te zoeken naar een onbekende doos met een speciale maat.

Specificaties

 • Doosdikte 3 mm, van bruin karton met gerecycled papier kwaliteit van 100 g/m²

 • Alle getoonde afmetingen zijn binnenafmetingen

 • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

 • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

 • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Aanbevolen voor pakketten tot 5-10 kilogram

  Speel op veilig. De extra grote kartonnen doos is dezelfde doos die je altijd gebruikt, maar met nog meer ruimte. Met een maximaal gewicht van 5-10 kg kunt u eenvoudig omvangrijke, lichtgewicht producten inpakken en garanderen dat ze heel aankomen. U kunt lege ruimte of het beschermingsmateriaal eenvoudig tot een minimum beperken om ruimte en vrachtkosten te besparen. Verras uw klanten met een perfect pakket in een doos die past bij de waardevolle inhoud.

 • Duurzaamheid staat centraal in het bedrijfsleven

  DS Smith gebruikt 100% gerecycled en recyclebaar karton voor zijn enkelwandige extra grote kartonnen dozen. Het soepele kraftpapier wordt in slechts 2 weken verwerkt tot papiervezels en opnieuw gebruikt. Een milieuvriendelijke oplossing voor uw klant, waarmee u uw bedrijf kunt onderscheiden van concurrenten.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Doos van enkelgolfkarton eenvoudig samenstellen?

Hoe testen we de weerstand van onze dozen?

DISCS™, het toonaangevende testproces van DS Smith

DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat zijn onze Circularity Design Metrics?

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde doos van enkelgolfkarton.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project