Doos van dubbelgolfkarton

• De meest veelzijdige en kosteneffectieve verpakkingsoplossing voor zware artikelen
• Zorgvuldig geselecteerd assortiment doosformaten voor e-commercebedrijven
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier

Vanaf slechts € 0,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CDW
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

 Onze dubbelwandige kartonnen dozen zijn een veelzijdige en betrouwbare verzendoplossing. Het dubbelgeribbeld karton zorgt voor extra demping om uw kwetsbare voorwerpen te beschermen tegen schokken en stelt u in staat zwaardere voorwerpen te verzenden. Kies uit ons brede scala aan formaatopties en vind de juiste dubbelwandige kartonnen doos voor uw producten.

Zware of kwetsbare artikelen hebben tijdens het verzenden extra bescherming nodig om ervoor te zorgen dat ze hun bestemming in ongerepte staat bereiken. Onze dubbelwandige kartonnen dozen zijn duurzaam en veelzijdig en bieden meer demping dan enkelwandige dozen. De dozen zijn ontworpen om producten te beschermen tegen vallen, schudden en - het allerbelangrijkste - zijdelingse botsingen terwijl ze op transportbanden worden verplaatst.

De dubbelwandige dozen van DS Smith zijn voorzien van twee lagen veerkrachtig geribbeld karton, waarbij elke wand een dikte van 5 mm heeft. Kies uit ons brede scala aan formaten en vind de juiste dubbelwandige kartonnen doos voor uw producten.

Aanbevolen voor

 • Verpakking, verzending en opslag van pakketten voor een aanbevolen maximumgewicht tot 15 kg en tot 10 kg indien verzonden op pallets. Deze aanbeveling kan echter variëren afhankelijk van de aard van het product en het gebruikte beschermende of opvulmateriaal. Het kan ook variëren afhankelijk van de gebruikte verzendmethode.

Specificaties

 • Doosdikte van 5 mm met bruin karton met een gerecycled papier kwaliteit tot 100 g/m²

 • Alle getoonde afmetingen zijn interne afmetingen

 • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

 • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

 • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 Voordelen van dubbelwandige dozen

 • Ideaal voor zware ladingen of delicate producten:

  Dubbelwandige kartonnen dozen kunnen een gewicht van maximaal 15 kg dragen, afhankelijk van het soort product dat wordt verzonden en het gebruikte opvulmateriaal. De zware wanden beschermen kwetsbare voorwerpen tegen stoten en schokken die schade kunnen veroorzaken. Elke doos bestaat uit vijf lagen: een buitenste laag papier + een laag geribbeld karton + een laag papier + nog een laag geribbeld karton + een buitenste laag papier.

 • Milieuvriendelijk

  Onze dubbelwandige dozen zijn gemaakt van 100% gerecycled papier, en ze zijn na gebruik volledig recyclebaar. DS Smith is een vooraanstaande leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We produceren dozen voor onze klanten, halen ze op nadat ze zijn gebruikt en recyclen ze weer tot nieuwe dozen. Ons bedrijf kan papiervezels binnen slechts twee weken verwerken en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar. Dat is het gewicht van 25.000 jumbojets!

 • Gemaakt voor gebruik en hergebruik

  Onze dubbelwandige dozen zijn niet alleen recyclebaar, ze zijn ook stevig genoeg om meerdere keren te worden hergebruikt. Dubbelwandige dozen zijn bestand tegen verschillende verzend- en opslagcycli, waardoor uw bedrijf in de loop van de tijd geld en afval bespaart.

 • Verkrijgbaar in diverse maten

  We bieden dubbelwandige kartonnen dozen in een assortiment van 200 maten, zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van e-commercebedrijven. Sommige afmetingen hebben meerdere insnijdingen, zodat u hun hoogte kunt verminderen.

Wanneer moet u dubbelwandige kartonnen dozen gebruiken?

Dubbelwandige dozen zijn geschikt voor veel verschillende verzend- en opslagbehoeften binnen de e-commerce:

 • Verzenden van zware artikelen

 • Verzending van breekbare artikelen die extra bescherming nodig hebben

 • Het opslaan van gestapelde dozen; op een volgeladen pallet moet de onderste laag dozen bijvoorbeeld het volledige gewicht van de dozen erboven kunnen dragen

 Duurzaamheidstests met DISCS™

 DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Created by Heipifrom the Noun Project