Doos van enkelgolfkarton


• De meest veelzijdige en kosteneffectieve verpakkingsoplossing voor een aanbevolen maximaal gewicht tot 5-10 kg
• Zorgvuldig geselecteerd assortiment doosformaten voor e-commercebedrijven
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier.
Vanaf slechts € 0,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CSW
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Onze enkelwandige kartonnen dozen zijn op maat gemaakt om lichtgewicht producten te verzenden die gemakkelijk met tape kunnen worden afgesloten. Onze kartonnen dozen zijn gemaakt van recyclebaar golfkarton en zijn een milieuvriendelijke manier om uw producten aan uw klanten te leveren. Blader door ons assortiment enkelwandige dozen om de afmetingen te zoeken die bij u passen!

Aanbevolen voor

  • Verpakking, verzending en opslag van pakketten voor een aanbevolen maximumgewicht tot 10 kg en tot 5 kg indien verzonden op pallets. Deze aanbeveling kan echter variëren afhankelijk van de aard van het product en het gebruikte beschermende of opvulmateriaal. Het kan ook variëren afhankelijk van de gebruikte verzendmethode.

Specificaties

  • Doosdikte van 3 mm met bruin karton met een gerecycled papier kwaliteit van 100 g/m²

  • Alle getoonde afmetingen zijn interne afmetingen

  • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

  • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

  • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Voor pakketten met een aanbevolen maximumgewicht tot 5-10 kilogram

Wanneer een e-commercebedrijf producten verzendt met enkelwandige kartonnen dozen, moeten de dozen zijn bestand tegen vallen, schudden en - het allerbelangrijkste - zijdelingse botsingen terwijl ze op transportbanden worden verplaatst.

De aanbeveling van een maximaal gewicht van 5-10 kilogram kan variëren afhankelijk van de aard van het product en het gebruikte beschermende of opvulmateriaal. Het kan ook variëren afhankelijk van de gebruikte verzendmethode.

Enkelwandige kartonnen dozen gemaakt van 100% gerecycled papier

DS Smith is een vooraanstaande leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We produceren dozen voor onze klanten, halen ze op nadat ze zijn gebruikt en recyclen ze weer tot nieuwe dozen. Ons bedrijf kan papiervezels binnen slechts twee weken verwerken en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar. Dat is het gewicht van 25.000 jumbojets!

DISCS™, het toonaangevende testproces van DS Smith

DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Created by Heipifrom the Noun Project