Geschenkboxen – Sinterklaas

• Voeg eenvoudig een kerstlook toe aan uw verpakking
•Verhoog uw unboxing-ervaring
• Geef klanten in de vakantiestemming met feestelijke patronen

Vanaf slechts € 0,89 Regular Price € 1,40
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CDWPB-SK
310 x 200 x 140 mm - CSWPB006NE-SK
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Kerstdozen zijn de eerste keuze voor iedereen die zijn kerstverpakking een feestelijk tintje wil geven en een ongelooflijke unboxing-ervaring wil creëren.

Verschillende ontwerpen betekenen dat u klanten een gevarieerde keuze kunt bieden, waardoor het de perfecte verpakkingsoplossing is voor kerstcadeaus.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Geef uw verpakking gemakkelijk een kerstlook

De kerstperiode kan uiterst lucratief zijn voor e-commerce bedrijven, u kunt alleen al in deze korte periode tot 25% van uw jaaromzet verdienen, dus u moet klaar zijn om de toevloed van kerstorders te verwerken. Onze lage minimum bestelhoeveelheden betekenen dat u uw kerstverpakkingsdozen kunt aanpassen aan wat op dit moment goed voor u werkt, zodat u kunt profiteren van pieken in populariteit van bepaalde ontwerpen of kleinere nichegroepen die uw product leuk vinden.

Met ons ruime assortiment kerstdozen van DS Smith kunt u uw e-commerce verpakking op een effectieve en kostenefficiënte manier updaten zonder tijd en geld te besteden aan het ontwerpproces. Ontdek ons nieuwe assortiment bedrukte kartonnen dozen van hoge kwaliteit en kies de doos die het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

U kan ons contacteren op volgend e-mailadres shop.nl@dssmith.com.

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Kerstdozen – "White" eenvoudig samenstellen?

Hoe testen we de weerstand van onze dozen?

DISCS™, het toonaangevende testproces van DS Smith

DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project