Kartonnen doos voor 6 flessen wijn met ingebouwde verdelers

• De goedkoopste optie voor het vervoeren van uw flessen
• Met ingebouwde interne verdelers voor de flessen
• Snelle en eenvoudige assemblage

Vanaf slechts € 1,19
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CWINE
305 x 195 x 345 mm - CWINE006NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Deze verzenddoos voor wijnflessen is in twee snelle en eenvoudige stappen gemonteerd.Dankzij de ingebouwde interne verdelers stoten de flessen niet tegen elkaar, waardoor ze niet breken. Bovendien is dit ook de goedkoopste optie om flessen veilig naar uw klanten te verzenden.

Aanbevolen voor

  • Wijn- en likeurhandelaren

  • Online supermarkten en delicatessenwinkels

Specificaties:

  • Enkelwandig karton gemaakt van gerecycled papier; gramsgewicht: 390 g/m2.(Gramsgewicht is het gewicht in gram per vierkante meter. Als algemene regel geldt dat hoe hoger het gramsgewicht, hoe hoger de papierkwaliteit).

  • Dankzij de dikte en het verdelerontwerp zorgen deze kartonnen wijndozen voor een goede bescherming tegen stoten.

  • Voor flessen met een hoogte tot 34 cm en een diameter van 9 cm (standaardfles van 75 cl).

  • Deze producten zijn niet ontworpen voor gebruik met zware voorwerpen, tenzij anders vermeld, en mogen niet worden gebruikt bij hoge vochtigheid of hoge temperatuur

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Snelle en eenvoudige assemblage

Onze kartonnen wijndozen zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige montage, met ingebouwde interne verdelers om maximale klanttevredenheid te garanderen.

100% recyclebare dozen

DS Smith is de Europese marktleider op het gebied van duurzame verpakkingsoplossingen.We produceren dozen die na gebruik kunnen worden gerecycled om andere nieuwe dozen te produceren.De herverwerking van papiervezels in onze faciliteiten, die jaarlijks meer dan 5 miljoen ton gerecycled papier verwerken, heeft een totale cyclus van twee weken.

Wilt u een bestelling plaatsen voor grotere hoeveelheden?

Neem per e-mail contact met ons op via shop.nl@dssmith.com.

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Kartonnen doos voor 6 flessen wijn met ingebouwde verdelers eenvoudig samenstellen?

Hoe testen we de weerstand van onze dozen?

DISCS™, het toonaangevende testproces van DS Smith

DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat zijn onze Circularity Design Metrics?

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde wijnflessendoos.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project