Kartonnen dozen met binnenvakken

• Ontworpen met compartimenten om kwetsbare producten te beschermen
• Alles-in-één verpakking: inclusief afdichttape en strip voor eenvoudig openen
• Compartimenten zijn verstelbaar tot 3 posities

Vanaf slechts € 1,13 Regular Price € 1,61
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CMB-1
300 x 200 x 100 mm - CMB001SE-ITNET
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTDETAILS

Verbeter de winkelervaring met de doos met meerdere compartimenten. Een geweldige oplossing voor internetwinkels die meerdere artikelen in dezelfde bestelling verzenden. Verpakking Duurzaam en elegant.

Afmetingen van het compartiment: --------

Specificaties:

 • Doos met een dikte van 3 mm gemaakt van bruin gerecycled karton van 444 g/m². (Gewicht wordt aangegeven in gram per vierkante meter.) Over het algemeen geldt: hoe hoger het gewicht in gram per vierkante meter, hoe hoger de papierkwaliteit, en meestal zijn de dozen rond de 200 g/m².

  • Alle getoonde afmetingen zijn interne maten

   • Deze producten zijn niet ontworpen om te worden gebruikt voor zware producten, tenzij anders aangegeven, of voor gebruik bij hoge vochtigheid of hoge temperaturen.

    BELANGRIJKSTE KENMERKEN

    Ideale alles-in-één verpakking voor internetwinkels

    Deze dozen met meerdere compartimenten zijn uitgerust met scheiders voor de producten, waardoor er tot 3 combinaties mogelijk zijn. De mogelijkheid bestaat om de compartimenten te vergroten of te verkleinen, afhankelijk van de producten die moeten worden verzonden.

    Voor eenvoudig klaarmaken van ontvangen bestellingen

    Maximale flexibiliteit voor producten die van elkaar moeten worden gescheiden, aangepast aan de afmetingen van de verpakking. Het is niet nodig om plakband te gebruiken, omdat de doos een plakstrip bevat die de pickinglijntijd en de kosten van aanvullend materiaal vermindert. Het maakt openen ook eenvoudig met de ingebouwde trekstrook.

    100% recyclebare dozen

    DS Smith is de toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We maken dozen voor onze klanten. Deze dozen worden na gebruik gerecycled en gebruikt om andere dozen te maken. We hebben slechts twee weken nodig om papiervezels in ons bedrijf opnieuw te bewerken en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar.

Created by Heipifrom the Noun Project