Kartonnen dozen met binnenvakken

• Ontworpen met compartimenten om kwetsbare producten te beschermen
• Alles-in-één verpakking: inclusief afdichttape en strip voor eenvoudig openen
• Compartimenten zijn verstelbaar tot 3 posities

Vanaf slechts € 0,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CMB-1
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTDETAILS

Verbeter de winkelervaring met de doos met meerdere compartimenten. Een geweldige oplossing voor internetwinkels die meerdere artikelen in dezelfde bestelling verzenden. Verpakking Duurzaam en elegant.

Afmetingen van het compartiment: --------

Specificaties:

 • Doos met een dikte van 3 mm gemaakt van bruin gerecycled karton van 444 g/m². (Gewicht wordt aangegeven in gram per vierkante meter.) Over het algemeen geldt: hoe hoger het gewicht in gram per vierkante meter, hoe hoger de papierkwaliteit, en meestal zijn de dozen rond de 200 g/m².

  • Alle getoonde afmetingen zijn interne maten

   • Deze producten zijn niet ontworpen om te worden gebruikt voor zware producten, tenzij anders aangegeven, of voor gebruik bij hoge vochtigheid of hoge temperaturen.

    BELANGRIJKSTE KENMERKEN

    Ideale alles-in-één verpakking voor internetwinkels

    Deze dozen met meerdere compartimenten zijn uitgerust met scheiders voor de producten, waardoor er tot 3 combinaties mogelijk zijn. De mogelijkheid bestaat om de compartimenten te vergroten of te verkleinen, afhankelijk van de producten die moeten worden verzonden.

    Voor eenvoudig klaarmaken van ontvangen bestellingen

    Maximale flexibiliteit voor producten die van elkaar moeten worden gescheiden, aangepast aan de afmetingen van de verpakking. Het is niet nodig om plakband te gebruiken, omdat de doos een plakstrip bevat die de pickinglijntijd en de kosten van aanvullend materiaal vermindert. Het maakt openen ook eenvoudig met de ingebouwde trekstrook.

    100% recyclebare dozen

    DS Smith is de toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We maken dozen voor onze klanten. Deze dozen worden na gebruik gerecycled en gebruikt om andere dozen te maken. We hebben slechts twee weken nodig om papiervezels in ons bedrijf opnieuw te bewerken en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar.

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project