Kartonnen oesterenvelop

• Verfijnd en uniek ontwerp voor een geweldige ervaring bij het uitpakken
• Hoge bescherming en veelzijdigheid voor producten
• Alles-in-één verpakking: met twee afsluitstrips aan de boven- en onderkant; en een gemakkelijk te openen strip
* Innenmaße

Vanaf slechts € 0,62 Regular Price € 0,99
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
COB
320 x 400 x 100 mm - COB002NET
450 x 350 x 100 mm - COB001NET
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PROJECTBESCHRIJVING

De nieuwe kartonnen oesterenvelop is een exclusief ePack-ontwerp van DS Smith dat speciaal is ontwikkeld voor kleding, accessoires en sieraden.  De zorgvuldig ontworpen vorm is een toegevoegde waarde van dit exclusieve topproduct. We weten zeker dat u niets vergelijkbaars op de markt zult kunnen vinden. Het is tijd om indruk te maken op uw klanten met een innovatieve verpakkingsoplossing van topklasse.

De manier waarop de natuur vormen aanneemt om zichzelf te beschermen, is als uitgangspunt voor het ontwerp gebruikt. Het holle ontwerp dat aan een oester doet denken - vandaar de naam - voorkomt overtollige ruimte in de envelop en maakt een grotere aanpasbaarheid aan het product mogelijk.

Doordat het zich op verschillende manieren comfortabel kan aanpassen aan de inhoud om de kleinst mogelijke ruimte in te nemen, is het een veelzijdige en kosteneffectieve oplossing voor de toeleveringsketen van e-commerce.

De verpakking wordt geleverd met een praktische plakstrip voor sluiting en heeft een gemakkelijk te openen strip die de consument een uitstekende ervaring biedt. Bovendien voorkomt de veilige verzegeling ongeoorloofd openen, hanteren of diefstal.

Een iconisch hybride pakket op basis van vezels, nieuw op de markt, met een sterk gevoel voor duurzaamheid.  Uw verpakking is het eerste fysieke contact tussen uw bedrijf en uw klanten, daarom is het heel belangrijk om een optie te kiezen die een betere vulling biedt dan een doos en een betere bescherming dan een postenvelop, een aantrekkelijke uitstraling heeft en de belofte van volledige recyclebaarheid nakomt. Daarom biedt de kartonnen oesterenvelop van DS Smith ePack een uitstekend presentatiepakket waarmee u uw merkwaarde kunt benadrukken door middel van een ongelooflijk innovatief ontwerp.

Uw klanten en de planeet zullen dol zijn op deze revolutionaire envelop. Hij is 100% milieuvriendelijk doordat hij is gemaakt van gerecyclede materialen om duurzaam verbruik te garanderen.

Aanbevolen voor

 • Fabrikanten en distributeurs van modeartikelen zullen vooral de aanpasbaarheid en unieke vorm van deze verpakkingsoplossing waarderen die hun producten kan beschermen door het volume van de verpakkingen te optimaliseren, en hun klanten te verrassen.

Specificaties

 • Envelopdikte van 3 mm met bruin karton met een gerecycled papier kwaliteit tot 100 g/m²

 • Inclusief een plakstrip voor sluiting en een scheurstrip voor eenvoudig openen

 • Alle getoonde afmetingen zijn interne afmetingen

 • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

De kartonnen oesterenvelop is bijzonder opmerkelijk, omdat hij de stijfheid van een standaard kartonnen doos combineert met de flexibiliteit van papieren enveloppen. Een oplossing die niet alleen ongeëvenaard, maar ook origineel is.

Voordelen

Het past zich zo goed mogelijk aan op de inhoud, ongeacht de structuur

 • Het is gemaakt van stevig golfkarton, beschermt het product beter dan een envelop en is bestand tegen het gebruikelijke botsen en stoten van de toeleveringsketen van e-commerce

 • Het heeft een aantrekkelijk, iconisch en elegant ontwerp dat de ontvanger verrast

 • Omdat het ergonomischer is, wordt het risico van vallen verminderd

 • Het bestaat uit 100% recyclebare duurzame materialen

En dit alles in één product.

Beschikbare maten

Het is verkrijgbaar in twee maten voor een grotere aanpasbaarheid:

Grote oester: 450 x 355 x 100 mm
Middelgrote oester: 320 x 400 x 100 mm

Handleiding voor assemblage

De envelop wordt met slechts een paar stappen en vouwen volledig in elkaar gezet.

1. U ontvangt uw oesterenvelop zoals op de afbeelding te zien is.

2. De envelop neemt de oestervorm aan doordat u één uiteinde plat maakt.

3. Verwijder de plakstrip van de onderkant en plak de flap dicht.

4. Plaats uw product erin, sluit het af met de plakstrip en u bent klaar!

Wilt u het aanpassen of hebt u een grotere hoeveelheid nodig?

Voor meer informatie of om een offerte aan te vragen, kunt u ons een e-mail sturen op shop.nl@dssmith.com

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Kartonnen oesterenvelop eenvoudig samenstellen?

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project