Levering en Retourneren

Levering binnen 24 uur

We weten hoe belangrijk het is dat verpakkingsmaterialen op tijd aankomen. Wij bieden u een gemakkelijke 24-uurs levering.

Als u uw bestelling voor 15:00 uur plaatst, kunnen wij dit binnen 24 uur leveren.

De levertijd voor grote bestellingen bedraagt 1 werkdag indien u de bestelling voor 12.00 uur bevestigt voor provinciehoofdsteden of steden met meer dan 10.000 inwoners en 1 extra dag afhankelijk van de bestemming voor alle andere steden. Als u vragen heeft, neem dan contact op met shop.nl@dssmith.com

Onze leveringsopties

Locatie

Levertijd

Leveringskosten voor een bestelwaarde van <€99 (excl. BTW)

Leveringskosten voor een bestelwaarde van >€99 (excl. BTW)

Nederland

Levering binnen 24 uur

€8.95

GRATIS

Levering duurt langer voor aangepaste bestellingen of bestellingen op maat. Neem contact op met ons klantenserviceteam voor meer informatie over uw specifieke bestelling.

Retourbeleid van 30 dagen

IWij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw bestelling. Als uw bestelling niet is wat u had verwacht, kunt u deze binnen 30 dagen retourneren en krijgt u een terugbetaling. Als u van gedachten verandert over een bestelling, moet u de verzendkosten voor de retourzending betalen.

Ons retourbeleid van 30 dagen en het herroepingsrecht zijn niet van toepassing op aangepaste of op maat gemaakte goederen.

Neem contact op met onze klantenservice op +31 85 888 1519  of shop.nl@dssmith.com om uw retourzending te regelen.

Defecte producten

Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen, verpakken en verzenden van uw bestelling. Als u echter een beschadigd product of een verkeerd artikel hebt ontvangen, neem dan binnen 5 werkdagen na levering contact met ons op via +31 85 888 1519 . Wij zullen op onze kosten het ophalen en vervangen van uw producten regelen.

Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie over ons Gebruiks en Verkoopvoorwaarden voor de website.

Created by Heipifrom the Noun Project