Op Maat Gemaakte Dozen


Wanneer eBay, Adobe, Epson en de Universiteit van Cambridge speciale dozen nodig hebben, vertrouwen ze op DS Smith ePack

DS Smith is een van de grootste golfkartonverpakkingsbedrijven in Europa, actief sinds 1940, met een schat aan ervaring in het ontwerpen, produceren en leveren van op maat gemaakte dozen. In 2018 werd DS Smith ePack opgericht met het doel om onze unieke expertise op het gebied van e-commerce aan te bieden aan bedrijven van elke omvang - van een kleine start-up tot een grote organisatie - via een online portal dat het aankoopproces zou vergemakkelijken.

We hebben een uitgebreide ervaring in alle vormen van online retailverpakkingen, van kleding en cosmetica tot meer specifieke behoeften zoals dozen voor eten, bloemen, wijn en bier.

Als uw verpakkingsbehoeften zeer specifiek zijn, laat een van onze verpakkingsexperts u dan helpen! Geef uw contactgegevens door en een van onze teamleden zal contact met u opnemen om de juiste en meest kosteneffectieve verpakkingsoplossing te vinden.


 • Wat is een op maat gemaakte doos?

  Een op maat gemaakte doos wordt speciaal voor u ontworpen en vervaardigd, volgens uw vereisten.

 • Welke dozen kunnen we produceren?

  DS Smith ePack is in een uitstekende positie om u te helpen, omdat we deel uitmaken van DS Smith. Wij zijn een toonaangevende verpakkingsfabrikant met jarenlange ervaring in het ontwerp en de productie van golfkarton. Wij kunnen gewone enkel- en dubbelgolf dozen voor u op maat maken, maar ook andere kartonnen postdozen of unieke verpakkingen zoals flessendozen en voedselverpakkingen voor bijvoorbeeld de levering van vers fruit en groenten.

 • Wat is de levertijd voor een op maat gemaakte doos?

  Onze levertijd is afhankelijk van uw verpakkingsvereisten. Als een van onze standaardoplossingen in ons assortiment de juiste optie voor u is, en we alleen uw branding hoeven toevoegen, leveren we binnen vijf werkdagen na goedkeuring van het artwork. Als u een bepaalde doosstructuur nodig hebt die we voor u moeten ontwerpen en produceren, kan het een week duren om de voorstellen en ontwerpgoedkeuringen te voltooien. Daarna rekenen we nog 2 weken voor productie, dus over een maand kunt u uw speciaal ontworpen dozen ontvangen en meteen beginnen met uw klanten te verrassen!

 • Welke materialen gebruikt u?

  Duurzaamheid zit in het DNA van DS Smith. DS Smith is een toonaangevende wereldwijde recycler en producent van duurzaam golfkarton, met 14 fabrieken voor gerecyclede vezels, twee fabrieken voor nieuwe vezels en een bosareaal van meer dan 14.270 hectare. We leveren milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen van karton met de meest hoogwaardige service in het hele land.

  Wij zijn ook de grootste karton- en papierrecycler van Europa en verwerken jaarlijks ongeveer 5 miljoen ton. Wij verlenen geïntegreerde diensten voor recycling en integraal afvalbeheer.


Created by Heipifrom the Noun Project