Postdozen met versterkte sluiting

•De meest kosteneffectieve oplossing voor postverpakkingen
• Perfect voor producten die online worden verkocht
• Eenvoudig te openen en te sluiten

Vanaf slechts € 0,68 Regular Price € 0,77
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CPP-CL
380 x 300 x 140 mm - CPP019NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTDETAILS

Onze kartonnen brievenbusdozen zijn perfect voor uw zendingen van kleding, cosmetica, farmaceutische producten, etenswaren, accessoires en producten die online worden verkocht. De dubbele zijwand maakt uw zending zeer stevig en veilig. Bovendien is de doos zeer eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de opening aan de voorkant, wat de winkelervaring van de klant ten goede komt. De doos is gemaakt van 100% recyclebaar karton.

Aanbevolen voor:

  • Cosmetica, parfums en mode
  • Gezondheid en beauty
  • Sieraden en accessoires
  • Online verkochte producten

Specificaties:

  • 3 mm dik bruin gerecycled karton tot 399 g/m2.
  • Eenvoudig in elkaar te zetten brievenbusdozen.
  • Alle aangegeven afmetingen zijn de binnenmaten.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Binnenafwerking van hoogwaardige karton

Bied uw klanten een hoogwaardige winkelervaring met onze brievenbusdozen. We kunnen eenvoudig uw merk toevoegen om ervoor te zorgen dat uw producten zijn voorzien van uw gepersonaliseerde berichten. De doos is van kleurvast en neutraal bruin, zodat niemand de waarde zal weten van de producten die erin worden verzonden.

De meest kosteneffectieve oplossing voor postverpakkingen

Deze dozen behoren tot de beste oplossingen voor postverpakkingen die beschikbaar zijn. Creëer een geweldige winkelervaring voor uw klanten met onze brievenbusdozen in verschillende formaten.

100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier.

DS Smith is een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We produceren dozen voor onze klanten, zamelen ze in zodra ze zijn gebruikt en recyclen ze opnieuw om meer dozen te produceren. We hebben slechts twee weken nodig om de papiervezel in ons bedrijf opnieuw te verwerken, en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar.

CIRCULARITEIT

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde postdoos.

Wilt u een grotere hoeveelheid bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail via shop.es@dssmith.com.

Created by Heipifrom the Noun Project