Roze kartonnen dozen voor e-commerce

• Alles-in-één e-commerceverpakking: verzend- en geschenkdoos
• Frustratievrij uitpakken
• Gemakkelijk te sluiten flappen

NaturelMarron

Vanaf slechts € 0,99
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CGPB-BP
170 x 140 x 110 mm - CGPB03-BPNET
280 x 230 x 110 mm - CGPB09-BPNET
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Verbeter uw ervaring bij het uitpakken met deze roze kartonnen dozen. Ze zijn een geweldige oplossing voor e-commercebedrijven, en combineren een stevige verzenddoos met een gestroomlijnde roze binnenkant. Ons assortiment biedt verschillende populaire maten van roze verzenddozen.

 Aanbevolen voor

  • Kleding

  • Cosmetica

 Specificaties

  • Doosdikte van 2 mm met bruin en roze karton met een papier kwaliteit van 120 g/m²

  • Met plakstrip voor sluiting.

  • Alle getoonde afmetingen zijn interne afmetingen

  • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

  • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

• Alles-in-één e-commerceverpakking: roze kartonnen dozen en geschenkverpakking

Deze roze kartonnen verzenddozen zijn ontworpen voor een soepele assemblage en klanttevredenheid.

Bespaar verzendtijd en -kosten door het verpakkingsmateriaal te verminderen. Plaats uw producten erin en sluit ze af met de zelfklevende plakstrip.

Onze alles-in-één dozen stroomlijnen het verpakkings- en verzendproces. Elke doos heeft een elegant gecoate roze binnenkant voor een mooie aanvulling op uw producten en een bruine buitenkant die klaar is voor verzending.

 

Frustratievrij uitpakken

U hebt maar één kans om een geweldige eerste indruk te maken. In e-commerce biedt uw verpakking de eerste fysieke link tussen uw bedrijf en uw klanten. Bij DS Smith begrijpen we dat voor klanten een perfecte ervaring bij het uitpakken essentieel is om klanttevredenheid te garanderen en de kracht van uw merk te versterken.

Met de gemakkelijk te openen scheurstrip van onze roze geschenkpostdozen voor e-commerce kan uw klant de verpakking snel en veilig openen, zonder dat een schaar of messen nodig zijn. Zelfs een kind kan het gemakkelijk openen, daarom noemen we het frustratievrij uitpakken.

 

Zelfklevende sluiting voorkomt dat er tijdens de verzending mee wordt geknoeid

Het formaat en de zelfklevende sluiting van deze roze kartonnen dozen maken het moeilijk voor mensen om hun vinger door de flappen te steken of de doos zonder toestemming te openen, zodat producten tijdens de verzending niet gemakkelijk kunnen worden verstoord.

 

CIRCULARITEIT

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde gekleurde postdoos.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Created by Heipifrom the Noun Project