Papieren tapes

Er is tegenwoordig een breed scala aan papieren tapes beschikbaar, die variëren in hechting, dikte en grootte. Een van de meest voorkomende toepassingen van papieren tape is het vastzetten van verpakkingen, omdat dozen hiermee tijdens het vervoer perfect gesloten kunnen worden, zonder vrees dat ze tijdens het vervoer zullen opengaan.

Vind uw doos op grootte

mm
mm
mm
 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
2 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
2 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Meest voorkomende toepassingen van papieren tape

Een van de meest populaire en meest gebruikte verpakkingstapes is tegenwoordig de papieren tape. Door de goede hechting van de tape aan kartonnen dozen worden deze perfect gesloten, zonder dat ze kunnen worden geopend, waardoor schade aan het product binnenin wordt voorkomen.

Zoals u misschien al weet, is papieren plakband veelzijdig en het bestaat uit een strip binnenin een rol met een kleefstof die kan worden gebruikt voor het verbinden, markeren of afdichten van artikelen, of het nu gaat om een doos om te vervoeren, doe-het-zelf in huis of voor andere toepassingen.

In de categorie papieren tapes zijn er tapes gemaakt van crêpepapier en die van het kraft-type. Het eerste type wordt gebruikt bij doe-het-zelf of schilderen, terwijl het kraft-type wordt gebruikt voor kartonnen dozen en het voordeel heeft dat het een recyclebaar materiaal is.

Waarom kiezen voor een papieren verpakkingstape?

Omdat het perfect is om de sluiting en veiligheid van elke doos te garanderen. Een van de vele voordelen van dit type tape is de kleur, omdat het perfect past bij de doos waarop het wordt aangebracht. Dit zorgt voor een veel professionelere presentatie van de verpakking en een betere afwerking, omdat de sluiting van de doos perfect verborgen is.

Een andere reden om voor papieren tape te kiezen is dat het milieuvriendelijk is en geen afval produceert, wat niet het geval is bij plastic tapes die niet kunnen worden gerecycled.

Onze papieren tapes zijn biologisch afbreekbaar, ze zijn gemaakt met kleefstoffen van natuurlijk rubber. Dit betekent dat de tapes niet van de kartonnen doos hoeven te worden gehaald, waardoor ze 100% recyclebaar zijn.

Uw klanten zullen het waarderen dat u ervoor kiest om te werken met producten die rekening houden met het milieu. U kunt elke kartonnen doos in alle veiligheid afsluiten en verpakken, ze zijn bestand tegen hoge temperaturen, water en stof. Uw dozen zullen intact op hun bestemming aankomen.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project