Verzenddoos voor 12 flessen - 500 ml

• Geschikt voor flessen met een hoogte tot 22 cm
• Ontworpen voor het verzenden van 12 x 500 ml flesjes of blikjes
• Versterkte bescherming: dubbele fluit, kartonnen dozen en verdelers
•Snel en eenvoudig te monteren.

Vanaf slechts € 1,22 Regular Price € 2,21
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CBB-500
321 x 239 x 229 mm - CBB512NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Deze 500 ml flessendoos is ideaal voor het verpakken van bier, cider en andere vloeistoffen. De tussenschotten voorkomen verschuiven of wrijven van de flessen en de verpakking communiceert meteen de kwaliteit van het product naar de consument. Ideaal voor het verzenden van bierflesjes voor geschenkdozen of abonnementen. Deze 500ml fles- of blikverpakking is gemaakt van gerecycled karton, waardoor het ideaal is voor milieubewuste leveranciers en consumenten.

Aanbevolen voor

  • Brouwerij / Ambachtelijk bier

  • Doos voor bierabonnement

  • Bierdoos

  • Verschillende 500 ml dranken (bier, cider, sap, enz.) hoogte tot 22 cm

Specificaties

  • Gemaakt van dubbelwandig karton met een gerecycled papier kwaliteit van 120 g/m², BC-flute

  • Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar

  • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

  • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Volkomen veilige verzending voor 12 bierflessen - DISC™-test goedgekeurd

Dit is gemaakt van 100% karton en is daarmee de perfecte bierflesverpakking voor de milieuvriendelijke bierleverancier. De op maat gemaakte doos met merkbedrukking is populair onder ambachtelijke bierleveranciers en consumenten en is de favoriete alcoholische drankverpakking omdat het de kwaliteit van het product erin overbrengt.

Voor bierabonnementsdozen is de waargenomen waarde van vitaal belang. Als uw klanten een wankel pakket krijgen en het gevoel hebben dat ze dezelfde kwaliteit ook in een bar zouden kunnen krijgen, waarom zouden ze dan hun doorlopende abonnement met u voortzetten?

Uw verpakking moet kwaliteit uitstralen; de inhoud van een bierabonnementsdoos moet niet alleen beter smaken, het moet er ook beter uitzien en beter aanvoelen dan normaal bier dat men in een winkel kan kopen, zodat consumenten niet alleen van uw product genieten, maar het ook blijven gebruiken en misschien zelfs de boodschap verspreiden over het goede bier dat ze van u hebben ontvangen.

De DS Smith ePack-bierdozen zijn Disc-getest, wat betekent dat ze echt op de proef zijn gesteld om te zien of ze alle schokken en stoten kunnen weerstaan die ze van de slechtste pakketbezorger ter wereld zouden kunnen ontvangen; hierbij zijn ze neergegooid, gestoten en verpletterd, om ervoor te zorgen dat het product erin veilig blijft. Alleen verpakkingen die onze uitgebreide test doorstaan, mogen vervolgens uw waardevolle product beschermen. De verpakking van bierflessen moet immers bijzonder effectief zijn, omdat uw klanten anders alleen een doos gebroken (zij het heerlijk ruikend) glas overhouden.

 

CIRCULARITEIT

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde bierdoos.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Created by Heipifrom the Noun Project