Vierkante doos van dubbelgolfkarton

• De meest veelzijdige en kosteneffectieve verpakkingsoplossing voor een aanbevolen maximaal gewicht tot 5-10 kg
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier
• Het breedste assortiment van dozen van dubbelgolfkarton op de markt

Vanaf slechts € 0,81 Regular Price € 0,81
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CDW-SQ
200 x 200 x 200 mm - CDW303NE
250 x 250 x 250 mm - CDW003NE
255 x 255 x 255 mm - CDW002ITTNET
305 x 305 x 305 mm - CDW003ITTNET
350 x 350 x 350 mm - CDW006NE
350 x 350 x 350 mm - CDW010ITTNET
400 x 400 x 400 mm - CDW347NE
406 x 406 x 406 mm - CDW017ITNET
450 x 450 x 450 mm - CDW010NE
457 x 457 x 457 mm - CDW004ITTNET
460 x 460 x 305 mm - CDW005ITTNET
500 x 500 x 500 mm - CDW381NE
600 x 600 x 600 mm - CDW402NE
650 x 650 x 650 mm - CDW409NE
700 x 700 x 700 mm - CDW416NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Onze vierkante dubbelwandige kartonnen doos is een originele versie van onze klassieke dubbelwandige verpakkingsdoos. U profiteert van alle voordelen van twee lagen soepel golfkarton gecombineerd met een vierkante vorm die gemakkelijk te stapelen, te vervoeren en te lossen is. Minimaliseer lege ruimte en beschermingsmateriaal door voor een passende vierkante doos te kiezen. De dubbele laag beschermt de producten tegen vallen, schudden en stoten tijdens het verplaatsen op transportbanden.

Aanbevolen voor

 • Het verpakken, verzenden en opslaan van pakketten die accessoires, cosmetica en elektronische apparaten bevatten. Het stevige golfkarton is 5 mm dik en volledig stapelbaar, zodat u tijdens transport of opslag optimaal gebruik kunt maken van kostbare ruimte. Door de vierkante vorm kun u elk pakker zonder stress afhandelen en het transportgewicht van maximaal 15 kg (10 wanneer gestapeld) zorgt ervoor dat u alle producten kunt verzenden die uw klant nodig heeft.

Specificaties

 • Doosdikte van 5 mm van bruin karton met een gerecycled papier kwaliteit tot 100 g/m²

 • Alle getoonde afmetingen zijn binnenafmetingen

 • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

 • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

 • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

 • Zware en delicate producten blijven veilig

  Verwerk kwetsbare producten of zware artikelen op een veilige manier met een stevige verpakking, zodat de zending in één stuk aankomt. Vergeleken met enkelwandige dozen, kunnen dubbelwandige dozen zwaardere producten tot 15 kg vervoeren of 10 kg voor gestapelde verzendingen. Uw klant ontvangt de producten in een uitstekende staat dankzij de vijf lagen afwisselend papier en golfkarton.

 • Duurzaamheid in de kern

  DS Smith streeft naar duurzaamheid op elk niveau en de verpakking zal uw merkkwaliteit zeker versterken. Onze verpakking is 100% milieuvriendelijk. De papiervezels worden in slechts 2 weken gerecycled. We verwerken meer dan 5 miljoen ton vezels per jaar, het gewicht van 25.000 jumbojets!

 • Gemaakt voor hergebruik

  De vierkante dubbelwandige kartonnen dozen bestaan uit vijf lagen – een laag papier + een laag golfkarton + een laag papier + nog een laag golfkarton + een laag papier. Dit betekent dat deze dozen extreem duurzaam en stevig genoeg zijn om meerdere keren te worden gebruikt. Op deze manier kunt u uw afval tot een minimum beperken en uw bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk laten verlopen.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Vierkante doos van dubbelgolfkarton eenvoudig samenstellen?

Hoe testen we de weerstand van onze dozen?

DISCS™, het toonaangevende testproces van DS Smith

DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat zijn onze Circularity Design Metrics?

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde doos van dubbelgolfkarton.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project