Zelfklevende Kraftpapieren Tape

• De meest milieuvriendelijke verpakkingstape voor kleine e-commercebedrijven
• Uitstekende oplossing voor het verpakken van golfkartonnen dozen
• Aangepaste bedrukking beschikbaar bij bestellingen van meer dan 108 rollen

Vanaf slechts € 1,71
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
NEPT
50mm x 50m - NEPT001NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Ga voor milieuvriendelijke verpakkingen met onze zelfklevende kraftpapieren tape! Onze zelfklevende papieren tape is gerecycled en biologisch afbreekbaar, hecht aan alle oppervlakken en is bestand tegen vocht en nattigheid. Ontdek onze papieren tape, een snel, milieuvriendelijk en kosteneffectief alternatief voor gewone verpakkingstape! Pas uw verpakkingstape aan: Bij bestellingen van meer dan 72 rollen kunt u uw eigen logo of ontwerp toevoegen aan onze bruine, witte of doorzichtige verpakkingstape.  Vul het onderstaande aanvraagformulier voor maatwerk in en wij zullen een offerte voor u opstellen.

Specificaties

  • Kraftpapieren tape met smeltlijm

  • Homogeen afrollen

  • Rollen van 50 mm x 50 m 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Kraftpapieren tape is milieuvriendelijk

Als u op zoek bent naar de beste milieuvriendelijke verpakkingstape, dan hebt u hem gevonden. Uw klanten kunnen uw doos zonder enige moeite recyclen, ze gooien hem gewoonweg in de papieren recyclingbak. Het is niet nodig om de tape van de kartonnen doos te halen, zoals bij andere plastic tapes.

Het is gemaakt van kraftpapier en smeltlijm; dit is een uitstekende oplossing voor het verpakken en verzegelen van golfkartonnen dozen en heeft een sterke hechting bij hoge en lage temperaturen.

 

Een verpakkingstape voor elke behoefte

Er is een enorm assortiment verpakkingstapes op de markt. In het algemeen worden verpakkingstapes gemaakt van drie verschillende materialen: polypropyleen, PVC/vinyl en papier. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, toepassingen en voordelen. Tapes bevatten ook verschillende soorten kleefmiddelen (smeltlijm, acryl, oplosmiddel of natuurlijk rubber), waardoor het vrij ingewikkeld kan zijn om de beste oplossing voor uw verpakkingsbehoeften te kiezen.

 

Tips voor het maken van de juiste keuze in verpakkingstape

Polypropyleen is de meest kosteneffectieve optie en de lijm bereikt uitstekende resultaten. Tapes gemaakt van polypropyleen zijn echter luidruchtig, wat in kleine verpakkingsruimten vervelend kan zijn. In deze omstandigheden raden we aan om geluidsarme polypropyleen verpakkingstapes te bestellen, die een speciale coating hebben die het afrolgeluid vermindert.

Als het op elasticiteit en weerstand aankomt, is PVC/vinyl tape de beste keuze. Dit is de reden waarom het de meest gebruikte oplossing is voor zware en langdurige opslag. Het wordt meestal alleen gecombineerd met lijmen van natuurlijk rubber, dat op lange termijn duurzaam is en een hogere weerstand heeft bij lage en hoge temperaturen.

Tot slot is zelfklevende papieren verpakkingstape de meest milieuvriendelijke oplossing. Het wordt meestal gecombineerd met lijmen van natuurlijk rubber, wat resulteert in een milieuvriendelijke verpakkingstape. Bij gebruik met golfkartonnen dozen dragen deze tapes ook bij aan de algehele recycleerbaarheid van de verpakking. Ze verminderen de noodzaak om verschillende materialen van elkaar te scheiden, wat wel dient te gebeuren wanneer een golfkartonnen doos wordt gebruikt met polypropyleen of PVC/vinyl tapes.

 

Created by Heipifrom the Noun Project