Tissuepapier

Vind uw doos op grootte

mm
mm
mm
 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
10 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
10 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Zijdepapier, de beste verpakkingsoplossing voor e-commerce

De afgelopen tijd is de online verkoop aanzienlijk toegenomen, onder meer doordat mensen liever vanuit het comfort van hun eigen huis winkelen dan ergens anders naartoe te gaan. Hierdoor besluiten steeds meer bedrijven en fabrikanten hun producten online te verkopen, om zo meer potentiële klanten te bereiken. De online verkoop beleeft een ware groei.

Om ervoor te zorgen dat een product de eindklant in optimale staat bereikt, moet de verpakking zorgvuldig worden voorbereid. Bij het verpakken van een product moet u er niet alleen aan denken om het in een doos te doen, maar ook overwegen om het in geschikt zijdepapier te wikkelen om het te beschermen. Anderzijds, als u een goede indruk op uw klanten wilt maken, moet u ook de esthetische kant niet vergeten. Door hoogwaardig zijdepapier te kiezen zal uw product in waarde toenemen en beter gewaardeerd worden.

Tegenwoordig is zijdepapier voor verpakkingen de beste oplossing geworden voor het verpakken van producten die in online winkels en natuurlijk ook in fysieke winkels worden verkocht. Steeds meer bedrijven kiezen voor ons zijdepapier omdat het twee grote voordelen biedt: enerzijds is het milieuvriendelijk, omdat het van zuurvrij papier is gemaakt en recyclebaar en biologisch afbreekbaar is. Anderzijds biedt het optimale kwaliteit bij verzendingen. Met zijdepapier kunnen merken een product presenteren dat op het eerste gezicht zeer aantrekkelijk is, waardoor ze zich onmiddellijk van de concurrentie onderscheiden.

Zijdepapier voor verpakking - voordelen

Zoals u misschien al hebt opgemerkt, is zijdepapier een geweldige verpakkingsoptie. Het beschermt voorwerpen tegen mogelijke schade tijdens het vervoer, zoals krassen en vuil. Het kan worden gebruikt voor een breed scala aan producten: kleding en schoeisel, sieraden en accessoires, parfumerie, geschenken, huishoudproducten en nog veel meer. Zijdepapier voor verpakking is een uitstekende optie als u uw producten wilt beschermen.

Zijdepapier is altijd esthetisch, en kan worden gebruikt om een geschenk in te pakken of om een luxe product te omhullen voordat het in een geschenkdoos of -tas wordt geplaatst.

Het zijdepapier om een object in te pakken is essentieel om het goed te bewaren en ervoor te zorgen dat het in perfecte staat bij de klant aankomt. Met ons zijdepapier kunt u uw voorwerpen omwikkelen en ze beschermen, en tegelijkertijd hun waarde verhogen.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project