Tissuepapier

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
10 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
10 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ons tissuepapier maakt een geweldige eerste indruk

In de verpakkingswereld kan de eerste indruk alles zijn. Ons gekleurd tissuepapier zorgt ervoor dat uw producten niet alleen opvallen, maar ook worden gepresenteerd op een manier die de kwaliteit en zorg weerspiegelt die u in elk aspect van uw bedrijf besteedt. Stelt u zich eens de vreugde van uw klanten voor wanneer zij hun aankoop uitpakken, begroet door het levendige en luxueuze gevoel van ons vloeipapier. De uitpakervaring wordt getransformeerd in een gedenkwaardig moment, waardoor de waargenomen waarde van uw product wordt vergroot en de toewijding van uw merk aan uitmuntendheid wordt versterkt.

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan kleuren, zoals klassiek wit, elegant bruin, levendig oranje, rood, roze, zwart en geel. Met dit brede palet kunt u de unboxing-ervaring afstemmen op de identiteit van uw merk of het thema van speciale gelegenheden, waardoor elk pakket een uniek verlengstuk van het verhaal van uw merk wordt.

Duurzaam tissuepapier voor verpakkingen

In de huidige markt is duurzaamheid niet alleen een trend; het is een verantwoordelijkheid. Bij DS Smith ePack zijn we er trots op tissuepapier aan te bieden dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook milieuvriendelijk. Onze duurzame tissuepapieroplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven die hun impact op het milieu willen minimaliseren zonder concessies te doen aan de kwaliteit of presentatie. Door ons vloeipapier te kiezen voor uw verpakkingsbehoeften, maakt u een statement dat uw merk zowel schoonheid als de planeet waardeert.

Gepersonaliseerde tissuepapier afgestemd op uw merk

Maatwerk is de sleutel tot het creëren van een merkervaring die resoneert met klanten. Ons assortiment tissuepapierkleuren biedt u de flexibiliteit om uw verpakking aan te passen op een manier die aansluit bij de kleuren en waarden van uw merk. Of u nu op zoek bent naar ingetogen elegantie, gedurfde levendigheid of iets unieks van uzelf, met onze tissuepapieropties kunt u een unboxing-ervaring samenstellen die net zo onderscheidend is als uw merk.

Naast de visuele aantrekkingskracht kan het personaliseren van uw verpakking met ons gekleurd vloeipapier de merkherkenning en klantenloyaliteit vergroten. Elke unboxing-ervaring wordt een merkontmoeting, waardoor de emotionele band tussen uw klanten en uw producten wordt verdiept. Laat ons vloeipapier het verhaal van uw merk vertellen en voeg een vleugje personalisatie toe waarmee u zich onderscheidt op de markt.

De kern van de service van DS Smith ePack is de toewijding om u hoogwaardige, duurzame en aanpasbare verpakkingsoplossingen te bieden die uw merk naar een hoger niveau tillen. Kies ons vloeipapier om een onvergetelijke eerste indruk te creëren die milieuvriendelijk, levendig en uniek is.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project