Postverpakking

Dit is de postverpakking die u nodig hebt om uw producten klaar te maken voor verzending. DS Smith ePack biedt golfkartonnen verzenddozen in verschillende maten, kartonnen enveloppen en dozen met verdelers om schudden en mogelijke beschadigingen of stoten tijdens het vervoer te voorkomen. 

U kunt zonder zorgen bloemen, boodschappen, flessen wijn of boeken opsturen: hier vindt u de perfecte doos voor elke behoefte.

De postverpakking van DS Smith ePack zal uw klanten een geweldige ervaring bezorgen bij het uitpakken. Bekijk ons zorgvuldig geselecteerde assortiment van kartonnen verpakkingen die exclusief voor e-commerce zijn ontworpen. Alle dozen zijn 100% milieuvriendelijk en gemaakt van recyclebaar karton.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
34 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
34 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Postverpakkingsdozen voor elk product en elke behoefte

De postverpakking die u nodig hebt om uw producten klaar te maken voor hun reis: golfkartonnen verzenddozen in verschillende maten, verzenddozen, boekomslagdozen, postkokers en andere verzendbenodigdheden. De verzenddozen van DS Smith garanderen een frustratievrije unboxing-ervaring en zullen uw klanten aangenaam verrassen. Blader door ons zorgvuldig geselecteerde assortiment kartonnen pakketdozen die zijn ontworpen met uw e-commercebedrijf in gedachten.

De postverpakkingsdozen van DS Smith ePack zullen uw klanten verrassen met een uitzonderlijke uitpakervaring. Bekijk onze zorgvuldig geselecteerde catalogus met kartonnen dozen, exclusief ontworpen voor e-commerce. Alle dozen zijn 100% milieuvriendelijk en gemaakt van recyclebaar karton.

De postverpakking van DS Smith ePack voorziet ook in alle behoeften van de detailhandelaar of handelaar als het gaat om het verzenden van artikelen van minder dan 15 kg. Deze dozen zijn ontworpen voor een snel e-commercebedrijf dat vraagt om snel en efficiënt in elkaar zetten, samen met een eenvoudig openingssysteem dat de tijd maximaal optimaliseert.

Gepersonaliseerde postverpakkingsdozen voor een verbeterde uitpakervaring

Door de toename van online winkelen is de unboxing-ervaring de eerste fysieke verbinding met de klant geworden en de eerste indruk telt altijd. Daarom wordt dit als doorslaggevend beschouwd om uw klant te boeien met een verpakking die de waarde weerspiegelt van het product dat erin zit, en daarmee ook de bedrijfswaarden die u wilt overbrengen.

DS Smith ePack past zich aan aan uw smaak en behoeften, ongeacht wie u bent:

een groothandelaar,

een online supermarkt,

een delicatessenwinkel,

een kleine detailhandelaar van hoogwaardige producten.

Vind de perfecte postverpakkingen om uw product te verzenden

Wilt u verse bloemen of een levende plant verzenden? Ontdek onze verticale doos met een basis om een boeket bloemen of een kleine plant in te zetten. Verkoopt u speciale porseleinen mokken en hebt u nog nooit de juiste doos gevonden om zijdelingse botsingen en stoten te voorkomen? DS Smith ePack heeft de perfecte oplossing voor standaardmokken (niet meer dan 12 cm breed en niet meer dan 11 cm hoog). Geen bubbelfolie of opvulling nodig.

Wij bieden postverpakkingen aan in diverse kleuren

U kunt ook artikelen zoals accessoires, sieraden, kleding, cosmetica of diverse decoratieve artikelen verzenden in onze stijlvolle kartonnen dozen met een neutrale buitenkant en tegelijkertijd een opvallende binnenkant met kleuren zoals roze, geel, rood, groen of zwart.

Onze postverpakkingsdozen in verschillende kleuren passen bij de bedrijfsidentiteit van uw merk of het product zelf aan de kleur van de doos: een verrassing die uw klant zal opmerken en waarderen, voor een positieve invloed op hun gemoed.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project