Groothandel in SizzlePak® Versnipperd Papier

De opvulling in de verpakking is erg belangrijk, het is een belangrijke aanvulling op de verpakking omdat dit het beschermende element voor de koopwaar vormt. Als u wilt dat uw product uw klant in perfecte staat bereikt, moet u een verzenddoos van hoge kwaliteit kiezen, een plakband dat uw verpakking hermetisch afsluit en natuurlijk ook geschikt opvulmateriaal. SizzlePak versnipperd papier voor de groothandel is de perfecte oplossing om een hoogwaardige verpakking te voltooien en uw bedrijf te optimaliseren. 

Als verpakkingsspecialisten hebben we bij DS Smith ePack een verscheidenheid aan producten die uw bedrijf helpen uw producten veilig te verpakken. Wij bieden kwaliteitsproducten die milieuvriendelijk zijn. Neem contact met ons op als u versnipperd papier voor de groothandel nodig hebt.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
18 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
18 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Waarom is versnipperd papier het beste opvulmateriaal?

De bedoeling van versnipperd papier in een verpakking is om ervoor te zorgen dat de voorwerpen in goede staat aankomen, wat betekent dat ze tijdens verzending en vervoer niet beschadigd raken.

Er zijn een aantal voordelen van versnipperd papier als opvulmateriaal voor uw verpakking:

 • Dankzij de zigzagvorm zorgt ons versnipperde papier ervoor dat kleine ruimtes worden opgevuld. Door lege ruimtes op te vullen wordt voorkomen dat voorwerpen in de verpakking gaan verschuiven als gevolg van bewegingen tijdens het vervoer.
 • Het absorbeert schokken, stoten en trillingen, zodat deze het voorwerp in de verzenddoos niet beschadigen.
 • Het vormt een extra laag die het product isoleert tegen mogelijke externe verstoringen, zoals vocht, stof of vuil.

Een decoratief en praktisch detail voor uw pakketten

Als u op zoek bent naar een aantrekkelijke en functionele vulling, is ons versnipperd zigzagpapier voor de groothandel een uitstekende oplossing om ervoor te zorgen dat er in de dozen geen lege ruimte overblijft, zodat producten tijdens het vervoer niet breken.

Dit type vulling geeft niet alleen een elegante touch aan uw verpakkingen, maar is ook een milieuvriendelijk product. Versnipperd papier is 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

Het wordt zeer breed gebruikt en is perfect voor groothandelsverzending en e-commerce. Als u op zoek bent naar een verpakkingsoplossing voor uw bedrijf, dan kunt u onze groothandelsaanbiedingen in versnipperd papier bekijken; het wordt aanbevolen voor onder andere cosmetica-, farmacie-, technologie- en modeproducten.

In onze online winkel is het verkrijgbaar in dozen van 5 en 10 kg, maar als u een grotere hoeveelheid nodig hebt, kunt u contact met ons opnemen en zullen we voor u een offerte op maat maken. We bieden interessante kortingen voor bestellingen van grote hoeveelheden.

 

 

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project