Verpakkingen voor bedrijven

DS Smith ePack biedt een breed assortiment aan milieuvriendelijke golfkartonnen zakelijke verpakkingsdozen voor verzending. Al onze dozen en verpakkingen voor bedrijven in onze catalogus voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren, zoals mode, sieraden, cosmetica, farmaceutica, elektronica, bloemisterij, woonaccessoires, wijn, eten en nog veel meer. 

Kies uw sector om de mogelijkheden te ontdekken: de zakelijke verpakkingsmaterialen en -formaten die het beste passen bij de behoeften van uw online winkel, of het nu gaat om sterkte, ontwerp, functionaliteit of duurzaamheid. DS Smith ePack past zich aan uw behoeften aan.

Vind uw doos op grootte

mm
mm
mm
 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
Producten 1-45 van 118
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Producten 1-45 van 118
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Aanpassing van onze modellen afhankelijk van de sector

Niet alle producten zijn hetzelfde. Bij DS Smith ePack hebben we onze oplossingen afgestemd op de behoeften van verschillende industrieën door zakelijke verpakkingsbenodigdheden en een breed scala aan dozen te creëren die geschikt zijn voor verschillende toepassingen:

 • mode en accessoires;
 • eten en drinken;
 • cosmetica en farmaceutica;
 • bloemisterij, tuin en huis;
 • technologie;
 • boeken, muziek en entertainment.

Elke industrie brengt verschillende uitdagingen en functionaliteiten met zich mee voor de verpakking. Elke verpakking voor bedrijven is ook afhankelijk van de sector waarin deze zich bevindt. Onze oplossingen zijn gericht op het leveren van verpakkingen die deze verschillende uitdagingen het hoofd bieden en tegelijkertijd bescherming, beveiliging en, het allerbelangrijkste, een positieve klantervaring bieden. We willen onze klanten variatie bieden, zodat ze de optie kunnen kiezen die het beste past bij wat ze zoeken. Verpakkingen die delicate producten zoals bloemen beschermen, vereisen een ontwerp dat de bloemen en planten laat ademen, waardoor ze op hun bestemming niet verwelken. Andere artikelen die iets zwaarder of omvangrijker zijn, zoals huishoudelijke goederen, hebben dozen met handgrepen nodig voor de veiligheid en het gemakkelijk optillen.

Kwetsbare artikelen, zoals glazen flessen of kristallen bekers, vereisen verdere bescherming met gespecialiseerd verpakkingsmateriaal en op maat gemaakte kartonkwaliteiten om te voorkomen dat ze tijdens het vervoer verschuiven en schade ondervinden en dat de artikelen bij aankomst stoten of schade hebben opgelopen. Om mogelijke beschadigingen te voorkomen, is het belangrijk om een goede zakelijke verpakking te kiezen die bij uw artikel past. Voor toepassingen zoals elektronica is het gebruik van duurzaam verpakkingsvulmateriaal gewenst om schade of mogelijke schokken als gevolg van beweging tijdens het vervoer te voorkomen. Het is altijd een goed idee om artikelen goed te beschermen, om onaangename verrassingen te voorkomen.

Naast het voldoen aan branchespecifieke beschermingskenmerken, is een belangrijke overweging om een goede klantervaring te bieden wanneer de producten aankomen. Het goed presenteren van producten is essentieel op het vanaf het eerste moment wanneer de klant het pakket ontvangt. Om klanten te verrassen en deze ervaring te creëren, hebben we een breed scala aan kleurrijke zakelijke verpakkingsdozen ontwikkeld, een onderscheidende factor om de merkervaring te verbeteren en die zo cruciale eerste indruk te maken.

Al onze dozen hebben één ding gemeen: omdat ze van papier zijn gemaakt, zijn ze volledig duurzaam. Dit is niet alleen goed voor onze steeds veeleisendere klanten, maar ook voor de planeet, waardoor we het milieu en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid verbeteren.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project