Verpakkingen voor Kleding

De mode- en accessoireverpakkingen van DS Smith ePack zijn de ideale oplossing voor het verpakken van alle soorten kleding, schoeisel en accessoires. Dankzij de verschillende beschikbare ontwerpen en maten voor deze sector kunt u uw producten volledig beschermen om een goede klantervaring te bieden. Omdat onze dozen zijn gemaakt van volledig recyclebaar golfkarton, zijn ze bovendien kosteneffectief, duurzaam en milieuvriendelijk.

Vind uw doos op grootte

mm
mm
mm
 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
29 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
29 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Eenvoudig in elkaar zetten en uitpakken, optimalisatie van uw tijd en verscheidenheid

Een vereiste waar steeds meer klanten waarde aan hechten. Onze verpakking is ontworpen voor een eenvoudige montage en houdt niet alleen rekening met het belang van efficiëntie in uw proces, maar maakt ook eenvoudige opslag en optimalisatie van de verzending mogelijk. Ons assortiment verzenddozen voor kleding biedt u de zekerheid dat uw producten in uitstekende staat zullen aankomen, en zorgt voor een positieve ervaring bij het uitpakken, terwijl u duurzame producten gebruikt die uw klanten makkelijk kunnen recyclen.

Klanten hechten steeds meer waarde aan snelheid, dus een eenvoudig te monteren doos zoals de onze is essentieel voor elk bedrijf. Onze dozen houden uw producten niet alleen in goede staat tijdens het vervoer, maar bieden ook extra voordelen die het imago en de reputatie van uw merk zullen verbeteren.

De waarde van duurzaamheid

De textielindustrie is zich bewust van zijn impact op het milieu en schakelt steeds meer over naar duurzame verpakkingen. Volgens een Europees onderzoek uitgevoerd door DS Smith ePack en IPSOS Mori, zou bijna een derde van de consumenten stoppen met het kopen van de producten van bepaalde merken als hun verpakking niet duurzaam zou zijn. Voldoe aan de verwachtingen van de steeds veeleisender wordende consument met onze volledig milieuvriendelijke kartonnen verzenddozen voor kleding, evenals onze verpakkingen voor kleding en papieren enveloppen.

Geoptimaliseerde productretouren

Met de opkomst van e-commerce kopen steeds meer mensen kleding online, zonder de mogelijkheid om het eerst uit te proberen. Met onze herbruikbare dozen maken we het retourproces snel en eenvoudig voor uw klanten. Voor die verbeterde ervaring bieden onze dozen met dubbele tape uw klanten nog meer gemak. Ze kunnen gewoon de tweede tape losmaken en de doos zonder moeite retourneren, waardoor hun klantervaring nog beter wordt. Bovendien is de verpakking voor kleding of de doosverpakking zeer nuttig en kosteneffectief op zowel de korte als de lange termijn voor het bedrijf.

Als verkoper weten we dat u geeft om efficiëntie van retourzendingen. Daarom garanderen we dat onze dozen efficiënt zijn ontworpen, niet alleen wat betreft de kosten, maar ook wat betreft hun vervoer en opslag en het vermogen om de terugreis te maken.

Dozen voor veilige verzending

De mode-industrie streeft ernaar dat bestellingen in perfecte staat aankomen, zonder tekenen dat er tijdens het vervoer mee geknoeid is. Onze veilige verzenddozen voor kleding worden geleverd met extra sluitflappen, zodat uw producten tijdens hun hele reis in onze kledingdoosverpakking veilig en beschermd zijn. Dit verzekert dat uw producten altijd hun beoogde ontvanger bereiken en een goede klantervaring leveren.

Een uitzonderlijke ervaring bij het openen

Gemak is de sleutel tot het verrassen van klanten. Onze eenvoudig te openen scheurstrip op sommige van onze verpakkingen maakt het voor klanten gemakkelijker om hun verpakking te openen, zonder dat er overtollige tape of andere afsluitmaterialen nodig zijn om het pakket af te sluiten.

We hebben een selectie dozen met binnenopdruk in een breed scala aan kleuren, ontworpen om de ervaring van de klant bij het openen nog verder te verbeteren. Uiteindelijk is uw verpakking ook de begeleidende brief die u naar uw klanten stuurt.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project