Groothandel in Verpakkingen

Welkom bij DS Smith ePack, een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. U kunt uw bestelling rechtstreeks in onze online winkel plaatsen en u ontvangt uw bestelling tussen de 24 en 48 uur later. Vind alle verpakkingsproducten die u nodig hebt om uw producten effectief en veilig in te pakken.

Als u op zoek bent naar verpakkingen voor de groothandel, dan bent u op de juiste plek; wij bieden interessante volumekortingen. Bescherm uw producten en zorg ervoor dat ze tijdens het vervoer niet beschadigd raken.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
Producten 1-45 van 99
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Producten 1-45 van 99
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ontdek ons assortiment van gespecialiseerde dozen voor de schoonheids-, bloemen-, likeuren- of hightech-sector. Onze dozen zijn ontworpen door onze verpakkingsexperts en hebben de hoogste kwaliteitsnormen overtroffen. We bieden meerdere soorten kartonnen dozen: enkel- of dubbelgolf dozen, dozen met bodem en deksel, met flappen, met versterkte handgrepen, eenvoudige montage en nog veel meer.

Naast onze verpakkingsdozen voor de groothandel bieden we een reeks aanvullende producten, zoals plakband, zijdepapier, opvulproducten en bulkverpakkingen. Al onze producten zijn milieuvriendelijk en gemaakt van hoogwaardige materialen. U krijgt optimale verpakkingen zodat uw producten veilig hun bestemming bereiken.

Verpakkingen voor de groothandel

Voor elk bedrijf of merk is een op maat gemaakte productoplossing beschikbaar. We bieden dozen van verschillende formaten, voor verschillende gewichten en we bieden ook de service van aanpasbare dozen. Bedruk de verpakking met uw logo, uw bericht of wat u ook nodig hebt, zodat uw klant u herkent. Kwaliteitsverpakkingen verhogen de waarde van uw artikelen.

 

Als uw bedrijf is gegroeid en u een groot aantal producten naar distributeurs en klanten moet verzenden, zal groothandelsverpakking u helpen bij deze taak. Zo blijft uw magazijn goed gevuld en hebt u altijd het pakket klaar om alle zendingen te verrichten die u moet doen.

Bij DS Smith ePack hebben we de juiste producten om uw bedrijf snel aan de slag te krijgen. Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar kartonnen dozen voor de groothandel, hebben we een verscheidenheid aan oplossingen, waar u ook het volgende vindt: postdozen, aangepaste dozen, papieren linten, geschenklinten en nog veel meer. Als u verpakkingsdozen voor de groothandel nodig hebt, ga dan naar onze catalogus waar u direct online kunt kopen.

De verpakkingsdozen voor de groothandel zijn een geweldig alternatief voor bedrijven die op grote schaal verzenden. We bieden kortingen voor bedrijven die bulkverpakkingen nodig hebben.

Aangepaste verpakking

Dankzij de aangepaste dozen zullen uw producten en uw merk zich van uw concurrentie onderscheiden. Wij zijn fabrikanten, dus wij hebben de ervaring en apparatuur om binnen korte termijn een aangepaste doos te maken, met de afmetingen en bedrukkingsvereisten die u vraagt.

 

We hechten veel belang aan de kwaliteit van onze producten, we hebben meer dan 80 jaar ervaring en ons productportfolio omvat alle soorten sectoren. Wij bieden oplossingen voor elke markt, klant en supply chain. Kies voor milieuvriendelijke verpakkingen, onze dozen zullen als ambassadeur voor uw merk dienen.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project