Verpakking voor Technologie

De technologiedozen van DS Smith ePack zijn de ideale oplossing voor het verpakken van allerlei soorten elektronische en technologische apparaten. We bieden voor deze sector verschillende ontwerpen en maten om deze producten tijdens de verzending te beschermen en te beveiligen. Profiteer van de voordelen van golfkarton: betaalbaar, duurzaam en 100% recyclebaar. Ons innovatieve ontwerp maakt een snelle montage mogelijk en biedt snelheid en efficiëntie om uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. Onze dozen zijn ook gemakkelijk te openen, zodat uw klanten probleemloos van hun aankoop kunnen genieten.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
33 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
33 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Veilige en Efficiënte Verpakkingen voor Technologie en Elektronica

In de snel veranderende wereld van technologie en elektronica is het veilig en efficiënt leveren van uw producten van het grootste belang. DS Smith ePack begrijpt de unieke uitdagingen die gepaard gaan met het verzenden van deze delicate items. Onze hoogwaardige kartonnen dozen zijn ontworpen om uw apparaten te beschermen tegen schokken, schade en diefstal die kunnen optreden tijdens het transport, waardoor wordt gegarandeerd dat uw klanten hun aankopen intact ontvangen.

Door voor DS Smith ePack te kiezen, zorgt u er niet alleen voor dat de kwaliteit en veiligheid van uw zendingen van het hoogste niveau zijn; u omarmt ook duurzame en milieuvriendelijke technologische verpakkingen, waardoor de sociale verantwoordelijkheid van uw bedrijf wordt vergroot. Onze ontwerpen maken een snelle montage mogelijk, waardoor snelheid en efficiëntie worden geboden om uw werking te optimaliseren, en ze zijn ook gemakkelijk te openen, zodat uw klanten zonder problemen van hun aankoop kunnen genieten.

Voordelen van Hoogwaardige Verpakkingen voor Technologie en Elektronica

Ervoor zorgen dat uw technologieproducten veilig worden verzonden en in perfecte staat aankomen, is nog maar het begin. Onze verpakkingsoplossingen bieden een reeks voordelen die verder gaan dan alleen bescherming.

Antidiefstalverpakking

Over de veiligheid van waardevolle technologische producten valt niet te onderhandelen. Onze kluisjes zijn voorzien van veilige sluitingen die het risico op diefstal tijdens het transport aanzienlijk verminderen. Met deze geavanceerde beveiligingsfuncties kunt u er zeker van zijn dat uw producten altijd veilig hun beoogde bestemming bereiken.

Een verrassende openings- en ledigingservaring

De unboxing-ervaring is een integraal onderdeel van de klanttevredenheid, vooral in de technologiesector. Onze gemakkelijk te openen strips helpen klanten moeiteloos bij hun producten te komen, zonder het risico de artikelen te beschadigen met een schaar of mes. Bovendien kunt u dankzij onze verscheidenheid aan ontwerpen, maten en kleuren de uitpakervaring afstemmen op de geavanceerde technologie die erin zit, waardoor een blijvende indruk op uw klanten achterblijft.

Duurzame verpakkingen voor elektronica

Het is opmerkelijk hoe een materiaal dat zo eenvoudig en natuurlijk is als karton de beste bescherming kan bieden voor geavanceerde elektronische producten. Door te kiezen voor onze volledig recycleerbare kartonnen dozen versterkt u niet alleen het positieve imago van uw merk, maar draagt u ook bij aan de bescherming van het milieu. Onze duurzame verpakkingsoplossingen overbruggen de kloof tussen geavanceerde technologie en ecologische verantwoordelijkheid en bieden u de kans om uw betrokkenheid bij de planeet te bewijzen.

DS Smith ePack is toegewijd aan het aanbieden van nieuwe, veilige en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen voor de technologie- en elektronicasector. Ons uitgebreide productassortiment is ontworpen om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen en ervoor te zorgen dat uw activiteiten worden geoptimaliseerd, uw klanten tevreden zijn en uw ecologische voetafdruk tot een minimum wordt beperkt. Kies DS Smith ePack voor verpakkingen die beschermen, indruk maken en conserveren."

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project