Verpakking voor Technologie

De technologiedozen van DS Smith ePack zijn de ideale oplossing voor het verpakken van allerlei soorten elektronische en technologische apparaten. We bieden voor deze sector verschillende ontwerpen en maten om deze producten tijdens de verzending te beschermen en te beveiligen. Profiteer van de voordelen van golfkarton: betaalbaar, duurzaam en 100% recyclebaar. Ons innovatieve ontwerp maakt een snelle montage mogelijk en biedt snelheid en efficiëntie om uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. Onze dozen zijn ook gemakkelijk te openen, zodat uw klanten probleemloos van hun aankoop kunnen genieten.

Vind uw doos op grootte

mm
mm
mm
 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
33 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
33 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Technologische producten en elektronica in het algemeen zijn kwetsbare producten die speciale bescherming vereisen. Vertrouw op onze kartonnen dozen van hoge kwaliteit, zodat uw klanten al hun apparaten ontvangen zonder beschadigingen door schokken die tijdens het vervoer kunnen optreden. Kies voor DS Smith ePack om zeker te zijn van de kwaliteit en veiligheid van ons volledige assortiment producten die perfect aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. Dit levert u de toegevoegde waarde van het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke technologieverpakkingen, waardoor het maatschappelijk verantwoord ondernemen van uw bedrijf wordt verbeterd.

Geoptimaliseerde productretouren

Er is online veel vraag naar elektronica en technologische producten, dus u moet voorbereid zijn om retourzendingen te verwerken. Onze dozen zijn ontworpen voor veilige retourzendingen, zodat u de omgekeerde logistiek van uw bedrijf kunt optimaliseren door ze opnieuw te gebruiken om goederen naar uw magazijn te retourneren. Sommige ontwerpen bieden een dubbele plakstrip, waardoor uw klanten gemakkelijker retourzendingen kunnen doen, omdat ze geen plakband hoeven te kopen om de verpakking te sluiten. In deze gevallen wordt de retourtape al meegeleverd.

Diefstalbestendige verpakking

Om ervoor te zorgen dat waardevolle technologische producten altijd hun beoogde bestemming bereiken, zijn onze veilige dozen voorzien van veilige sluitingen. Hierdoor kan niemand deze artikelen gemakkelijk stelen.

Een verrassende ervaring bij het openen en legen

Dankzij de gemakkelijk te openen strips kunnen klanten gemakkelijk bij het product komen, zonder de gekochte producten in gevaar te brengen door het gebruik van een schaar of mes. Dankzij de verscheidenheid aan ontwerpen, formaten en kleuren bent u ook in staat om uw consumenten een ervaring bij het openen en legen te bieden die past bij de ultramoderne technologie die de verpakking bevat. Maak indruk door te profiteren van de mogelijkheden die onze dozen bieden.

Technologie en duurzaamheid 

Is het niet verbazingwekkend dat karton, een materiaal dat zo natuurlijk is, de beste verpakkingsvorm is voor de meest geavanceerde producten? Met behulp van onze volledig recyclebare kartonnen dozen combineert u de eigenschappen van beide elementen, verbetert u het positieve imago van uw merk, en helpt u tegelijkertijd het milieu te beschermen.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project