Groothandel in Postdozen

Welkom bij DS Smith ePack, een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. U kunt uw bestelling rechtstreeks in onze online winkel plaatsen en u ontvangt uw bestelling tussen de 24 en 48 uur later. Vind alle verpakkingsproducten die u nodig hebt om uw producten effectief en veilig in te pakken.

Als u op zoek bent naar verpakkingen voor de groothandel, dan bent u op de juiste plek; wij bieden interessante volumekortingen. Bescherm uw producten en zorg ervoor dat ze tijdens het vervoer niet beschadigd raken.

Vind uw doos op grootte

mm
mm
mm
 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
11 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
11 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Verpakking is essentieel in elk bedrijf; het is een van de belangrijkste onderdelen van de logistieke keten. Hoogwaardige postdozen zorgen niet alleen voor een bezorging in goede staat, maar verbeteren ook het imago van uw bedrijf.

Postdozen voor de groothandel om uw bestellingen en leveringen te optimaliseren

Voor een groeiend(e) bedrijf of e-commerce moet het magazijn altijd goed bevoorraad zijn om tijdige zendingen te garanderen. U kunt erop rekenen dat DS Smith ePack u alles biedt wat uw bedrijf nodig heeft, zodat het gehele beheer zo snel en efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Onze producten omvatten postdozen, aangepaste dozen, papieren linten, geschenklinten en nog veel meer.

Neem contact met ons op als u een offerte op maat wilt. We luisteren naar uw bedrijfsbehoeften en zoeken een aangepaste groothandelsoplossing voor postdozen die aan uw bedrijfsvereisten voldoet. We hebben verschillende oplossingen ontworpen voor kleine en grote bedrijven.

Postdozen voor elke behoefte

Onze verpakkingsoplossingen zijn afgestemd op uw behoeften. Als u cosmetica, sieraden of artikelen van verschillende afmetingen verkoopt, kunt u de perfecte doos voor elk type product vinden. Hierdoor bespaart u veel geld doordat u minder verpakkingsmateriaal nodig hebt.

Als u op zoek bent naar een oplossing voor uw bedrijf, zijn de postdozen voor de groothandel een geweldig alternatief voor bedrijven die op grote schaal verzenden. Als uw bedrijf gepersonaliseerde verpakkingen nodig heeft, kunnen wij u helpen. Ook hebben we de mogelijkheid voor aanpasbare postdozen voor de groothandel. Deze dozen kunnen zowel intern als extern worden bedrukt met de bedrukking van uw keuze.

Met onze gepersonaliseerde dozen zullen uw bedrijf en de producten zich van de concurrentie onderscheiden. Aangepaste bedrukte dozen kunnen veel voordelen voor uw bedrijf opleveren: u krijgt meer publiciteit, zonder meer geld uit te geven, en u creëert een professioneler imago.

Hoogwaardige postdozen

De kwaliteit van onze producten is voor ons van het grootste belang en daarom gebruiken we alleen de beste materialen en houden we rekening met het milieu. Met onze postdozen kunt u er zeker van zijn dat uw product zonder problemen zijn bestemming bereikt.

Of u nu een grote of een kleine verzending wilt doen, bij DS Smith ePack vindt u wat u zoekt.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project