Groothandel in Postdozen

Welkom bij DS Smith ePack, een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. U kunt uw bestelling rechtstreeks in onze online winkel plaatsen en u ontvangt uw bestelling tussen de 24 en 48 uur later. Vind alle verpakkingsproducten die u nodig hebt om uw producten effectief en veilig in te pakken.

Als u op zoek bent naar verpakkingen voor de groothandel, dan bent u op de juiste plek; wij bieden interessante volumekortingen. Bescherm uw producten en zorg ervoor dat ze tijdens het vervoer niet beschadigd raken.

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
11 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
11 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Verbeter uw bedrijf met groothandel postdozen

Verpakking speelt een cruciale rol in elk bedrijf, omdat het een essentiële schakel is in de logistieke keten. Het hebben van kwalitatief hoogwaardige postdozen zorgt er niet alleen voor dat de levering in goede staat verloopt, maar verbetert ook het imago van uw bedrijf.

Groothandel postdozen om uw bestellingen en leveringen te optimaliseren

Voor een groeiend bedrijf of e-commerce moet het magazijn altijd goed gevuld zijn om tijdige verzendingen te garanderen. DS Smith ePack biedt een uitgebreid assortiment verpakkingsoplossingen, waaronder postdozen, bruine postdozen groothandel, gekleurde postdozen groothandel, versnipperd papier en meer. Met onze toewijding aan efficiëntie zorgen we ervoor dat uw beheersprocessen naadloos en snel verlopen.

Bij DS Smith ePack begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Of u nu een kleine start-up of een groot bedrijf bent, onze groothandel postdozen zijn ontworpen om aan uw eisen te voldoen. Laat ons een oplossing op maat maken die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat!

Op maat gemaakte postdozen voor diverse behoeften

Ongeacht uw branche - cosmetica, sieraden of verschillende producten - zijn onze verpakkingsoplossingen op maat gemaakt om aan uw unieke eisen te voldoen. Door dozen in verschillende maten en ontwerpen aan te bieden, kunt u uw verpakkingsmaterialen optimaliseren, wat resulteert in kostenbesparingen en milieuvoordelen.

Aanpasbare groothandel postdozen: laat uw merk opvallen

Voor bedrijven die bulkzendingen nodig hebben, bieden onze groothandel postdozen een kosteneffectieve oplossing. Bovendien bieden onze aanpasbare opties u de mogelijkheid om uw merklogo of boodschap af te drukken, wat de zichtbaarheid van uw merk en professionaliteit verhoogt. Val op tussen de concurrentie met gepersonaliseerde dozen die veel zeggen over het toewijdingsniveau van uw merk aan kwaliteit en aandacht voor detail.

Sterke en duurzame verpakking: bij DS Smith ePack stellen we zowel kwaliteit als milieuvriendelijkheid voorop. Onze postdozen zijn vervaardigd met hoogwaardige, gerecyclede materialen om ervoor te zorgen dat uw producten veilig aankomen en tegelijkertijd het milieu zo min mogelijk worden belast.

Vind uw perfecte pasvorm: we bieden een breed scala aan postdoosmaten om aan al uw verzendbehoeften te voldoen, van delicate kleine items tot omvangrijke grotere producten.
Gegarandeerde bescherming: wees gerust, uw items worden goed beschermd tijdens het transport. Onze stevige postdozen kunnen de rigoureuze verzendvereisten aan, zodat uw producten in onberispelijke staat op hun bestemming aankomen.

Het kiezen van hoogwaardige groothandel postdozen is een strategische investering in de welvaart van uw merk. DS Smith ePack biedt een gevarieerd assortiment verpakkingsoplossingen met aanpasbare functies, waardoor u uw bedrijfsvoering kunt stroomlijnen, uw merkherkenning kunt vergroten en klanttevredenheid kunt garanderen. Neem nu contact met ons op om te ontdekken hoe we een op maat gemaakte verpakkingsoplossing kunnen samenstellen die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften.

Kosteneffectieve voordelen van bulkinkoop

Investeren in groothandel postdozen is niet alleen praktisch, maar ook zeer voordelig. Door in bulk te kopen bij DS Smith ePack kunnen bedrijven aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. Bulkbestellingen gaan doorgaans gepaard met lagere kosten per eenheid, waardoor uw totale uitgaven aan verpakkingsmaterialen worden verlaagd. Deze kosteneffectiviteit maakt het voor bedrijven, met name die met hoge verzendvolumes, gemakkelijker om hun budget efficiënter te beheren, terwijl ze toch kwalitatieve verpakkingen voor hun producten bieden. Ongeacht of u dagelijks kleine bestellingen verzendt of grote partijen, onze groothandelsprijsstructuur is ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen en mee te groeien, zodat u de beste waarde krijgt zonder concessies te doen aan kwaliteit of service.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project