Kartonnen Dozen met variabele vulhoogte

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
2 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
2 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Kartonnen dozen met variabele vulhoogte zijn uw beste oplossing voor veelzijdige, aanpasbare verpakkingen. Onze verstelbare kartonnen dozen, verkrijgbaar in zowel enkelgolf als dubbelgolf varianten, zijn perfect voor bedrijven van elke omvang en bieden ongeëvenaarde flexibiliteit en bescherming voor uw producten, zodat ze intact op hun bestemming aankomen.

Waarom kiezen voor kartonnen dozen met variabele vulhoogte?

Kartonnen dozen met variabele vulhoogte zijn ontworpen om tegemoet te komen aan een breed scala aan verpakkingsbehoeften. Dankzij hun unieke ontwerp kunt u de grootte van de doos eenvoudig aanpassen aan uw specifieke producten, waardoor er geen noodzaak meer is voor meerdere doosformaten. Dit vermindert niet alleen de verspilling, maar optimaliseert ook uw opslagruimte en verzendkosten.

Op maat gemaakt voor elke behoefte

Onze verstelbare dozen zijn voorzien van voorgekerfde vouwen die kunnen worden gevouwen zodat ze passen bij de afmetingen van uw artikelen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat alles, van kleine elektronica tot grotere huishoudelijke artikelen, stevig vastzit, waardoor beweging en het risico op schade tijdens het transport worden verminderd.

Meer bescherming

Deze dozen zijn gemaakt van dubbelgolf, gecanneleerd golfkarton en bieden superieure bescherming vergeleken met standaard enkelwandige opties. De extra golflaag zorgt voor extra sterkte en duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor zwaardere artikelen of gestapelde zendingen tot 10 kg.

Zijn verstelbare kartonnen dozen geschikt voor uw kwetsbare voorwerpen?

Ja! Het robuuste ontwerp van onze verstelbare kartonnen dozen maakt ze perfect voor kwetsbare spullen. De dubbelgolf constructie fungeert als buffer tegen schokken en trillingen tijdens het transport, waardoor kwetsbare voorwerpen zoals glaswerk, elektronica en keramiek goed beschermd zijn.

Duurzame verpakkingsoplossingen

Betrokkenheid bij het milieu

Bij DS Smith ePack zetten we ons in voor duurzaamheid. Onze kartonnen dozen met variabele vulhoogte zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. De duurzaamheid van deze dozen verlengt niet alleen hun levenscyclus, maar ondersteunt ook het milieubehoud door de noodzaak om nieuwe hulpbronnen te gebruiken te verminderen.

Recyclebaar en herbruikbaar

De stevigheid van onze verstelbare kartonnen dozen betekent ook dat ze meerdere keren kunnen worden hergebruikt, waardoor uw ecologische voetafdruk verder wordt verkleind en de groene reputatie van uw bedrijf wordt vergroot.

De hoogwaardige, verstelbare kartonnen dozen van DS Smith ePack

- Onze boxen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze kunnen snel worden gemonteerd, verpakt, uitgepakt en platgedrukt voor recycling of opslag.

- Dankzij de mogelijkheid om het formaat aan te passen, zijn onze dozen geschikt voor zowel zwaardere als kwetsbaardere voorwerpen, wat de veelzijdigheid ervan vergroot.

- We bieden concurrerende prijzen en kortingen op bulkaankopen, waardoor onze kartonnen dozen met variabele vulhoogte een kosteneffectieve oplossing zijn voor uw verpakkingsbehoeften.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project