Boekenverpakking en Vinyls

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
9 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
9 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Duurzame boekverpakkingen en vinyl mailers voor boeken en platte producten

Boekenverpakkingen en vinyl mailers zijn zeer geschikt voor vlakke producten, zoals boeken, tijdschriften, vinyl, frames en kleding. Onze boekenverpakkingen en vinyl mailers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bieden een duurzame alles-in-één verpakkingsoplossing voor uw e-commerce bedrijf. Als u een groot aantal producten moet verzenden, zijn boekverpakkingen groothandel de beste milieuvriendelijke verpakkingsoplossing. Alles-in-één verpakking met zelfklevende sluiting voor snelle en eenvoudige montage - geen opvulling of verpakkingstape nodig.

Verminderd risico op transportschade met boekverpakkingen en vinyl mailers

De structurele integriteit van verzenddozen biedt een extra beschermingslaag tijdens het verzendproces. Bij het vervoeren van kwetsbare voorwerpen zoals boeken, tijdschriften, cd's of dvd's minimaliseert het stijve ontwerp het risico op buigen, breken of andere vormen van schade. Deze duurzaamheid waarborgt niet alleen de kwaliteit van uw producten, maar verkleint ook de kans op retourzendingen vanwege verzendproblemen. Door te investeren in veilige en schadebestendige verpakkingen draagt u bij aan een positieve klantervaring, waardoor u vertrouwen krijgt in uw verzendbetrouwbaarheid en productkwaliteit.

Andere voordelen van onze boekverpakkingen en vinyl mailers

- Professionele presentatie: Verzenddozen bieden niet alleen praktische voordelen, maar dragen ook bij aan de professionele presentatie van uw producten. Het strakke ontwerp en de veilige sluiting geven uw verpakkingen een gepolijste en consistente uitstraling, waardoor het algehele merkimago voor uw klanten wordt versterkt.

- Aanpassingsopties: Pas uw kleine postdozen aan zodat ze aansluiten bij uw merkidentiteit. U kunt eenvoudig uw logo, merkkleuren en andere afbeeldingen op de dozen afdrukken, waardoor uw klanten een verpakkingservaring op maat creëren. Dit versterkt niet alleen uw merk, maar maakt uw verpakkingen ook gemakkelijk herkenbaar.

- Tijdbesparend verpakken: De zelfklevende sluiting van verzenddozen stroomlijnt het verpakkingsproces. Dit bespaart uw team kostbare tijd tijdens de orderafhandeling, waardoor u zendingen efficiënter kunt verwerken en verzenden. De afwezigheid van extra verpakkingsmateriaal of tape draagt verder bij aan een snellere en probleemloze inpakervaring.

- Ruimtebesparend ontwerp: Traditionele verpakkingsmaterialen, zoals grote dozen en overmatige opvulling van lege ruimtes, kunnen waardevolle opslagruimte in uw magazijn in beslag nemen. Het ruimtebesparende ontwerp van postdozen maakt efficiënt stapelen en opslag mogelijk, waardoor uw magazijnruimte wordt geoptimaliseerd en de operationele kosten worden verlaagd.

- Klantgemak: Verzenddozen zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken voor u, maar ook handig voor uw klanten. Het eenvoudige openings- en sluitmechanisme maakt het voor klanten eenvoudig om snel toegang te krijgen tot hun producten, wat de algehele klantervaring verbetert.

- Lagere verzendkosten: Het lichte en compacte karakter van verzenddozen kan bijdragen aan lagere verzendkosten. Omdat post- en koeriersdiensten vaak kosten in rekening brengen op basis van gewicht en formaat, kan het gebruik van postbussen in de loop van de tijd aanzienlijke besparingen opleveren, vooral als u vaak grote hoeveelheden producten verzendt.

Onze dozen voldoen niet alleen aan de praktische eisen van veilige en milieuvriendelijke verpakkingen, maar dienen ook als een krachtig hulpmiddel voor het verbeteren van het imago, de klanttevredenheid en de operationele efficiëntie van uw merk. Door te kiezen voor de duurzame boekverpakkingen en vinylmailers van DS Smith investeert u in een verpakkingsoplossing die verder gaat dan bescherming en een holistische benadering biedt om aan de uiteenlopende behoeften van uw e-commercebedrijf te voldoen.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project