Flessendozen

 • Bescherm uw artikelen met onze DISC™ geteste verzenddozen voor flessen
 • Milieuvriendelijke flesverpakking, eenvoudige en snelle handmatige opzet
 • Kosteneffectieve verpakking voor wijn, bier, cider en andere flessen van 330 ml, 500 ml en 750 ml.

Wat is DISCS™ test?

Wijnflessen hebben een goed ontworpen en beschermende verpakking nodig om beschadiging tijdens het vervoer te voorkomen. Onze kartonnen wijndoos zorgt ervoor dat uw klanten hun favoriete wijn veilig ontvangen.

DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde supply chain in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing. Onze kartonnen wijndozen voor 2 tot 12 flessen zijn geslaagd voor onze DISCS™ Intermediate Test.

Als u meer informatie wilt over het testproces van onze kartonnen wijndozen, neem dan contact op met onze klantenservice. Neem telefonisch contact met ons op via +31 85 888 1519 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u de informatie toesturen.

Hoe worden de vakverdelingen voor flesbescherming in elkaar gezet?

Onze dozen voor het verzenden van flessen wijn, bier of cider hebben interne kartonnen vakverdelingen om te voorkomen dat de flessen tijdens het vervoer breken. Dit voorkomt dat ze elkaar raken en botsen, omdat directe botsingen en wrijving tussen flessen een van de belangrijkste oorzaken van breken is.

Er zijn zeer weinig opties op de markt die 100% van karton zijn gemaakt, en vakverdelingen zijn vaak moeilijk in elkaar te zetten. Daarom heeft ons wereldwijde team van verpakkingsontwerpers samengewerkt aan de ontwikkeling en productie van onze kartonnen wijnflesdozen, waardoor u verwerkingstijd en -kosten bespaart

Kartonnen wijnflesdozen - van 2 tot 12 flessen

Slechts één stuk karton voor het opbouwen van een veilige en robuuste kartonnen binnenkant, die de doos opsplitst voor 2, 4, 6 of 12 flessen. Bekijk de montagevideo hieronder om te zien hoe snel en eenvoudig het is om ze op te bouwen.

U kunt de montage-instructies voor de vakverdelingen ook vinden in elke binnenverpakking die u ontvangt.

Verzenddoos voor 12 flessen - 330/500 ml

De flesverzenddozen worden inclusief kartonnen vakverdelingen geleverd. Zet gewoon de afzonderlijke onderdelen in elkaar en zet de kartonnen flessenhalsstabilisator er bovenop om de flessen vast te zetten.

Wat zijn de maximaal toegestane flesafmetingen?

Ons assortiment kartonnen flessendozen is ontworpen voor het verzenden van flessen van 330 ml tot 750 ml. Aan de hand van de afmetingen van uw fles kunt u de beste oplossing bepalen.

 • De kartonnen wijnflessendozen van 2 tot 12 flessen hebben de standaardafmetingen voor glazen flessen van 750 ml. De binnenverdelers kunnen een fles met een diameter van 95 mm x een hoogte van 320 mm
 • De verzenddoos met 12 flessen - 330 ml is geschikt voor een maximale flesafmeting van 61 mm diameter x 230 mm hoogte, en de verzenddoos met 12 flessen - 500 ml kan flessen met een diameter van 73 mm x 230 mm hoogte
 • Is het mogelijk om de dozen te gebruiken voor sterke drank die meestal in een fles van 700 ml wordt geleverd?

Flessen voor gedistilleerde drank zijn vrij ingewikkeld, vanwege hun specifieke en individuele grootte. Elk bedrijf creëert een fles die de essentie en waarde van hun drank het beste vertegenwoordigt. Maar als uw fles binnen de bovengenoemde afmetingen past, kunt u deze dozen gebruiken en uw sterke drank veilig naar uw klanten sturen.

In geval van twijfel bieden we een monsterservice, om voor uzelf te testen of de dozen aan uw behoeften voldoen.

En zelfs als dat niet het geval is, staat ons toegewijde verkoopteam voor u klaar om de beste oplossing te vinden. Neem telefonisch contact met ons op via +31 85 888 1519 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u de informatie toesturen.

Hoe kunt u uw verzenddozen voor flessen van een merk voorzien?

Wij zijn wereldwijd een toonaangevende fabrikant en produceren ons volledige assortiment kartonnen dozen en verzenddozen in onze dozenfabrieken, waaronder in meerdere vestigingen in de Benelux. We kunnen de flessendoos die u nodig hebt ontwerpen en leveren, hetzij alleen een bedrukking op ons standaardformaat of een volledig op maat gemaakte doos met uw eigen afmetingen, met of zonder bedrukking. Dit allemaal vanaf 1000 stuks.

U hoeft alleen maar het aanvraagformulier voor maatwerk in te vullen. Ons accountmanagementteam zal contact met u opnemen om de beste oplossing voor flessenverpakkingen aan te bieden die aan uw eisen voldoet.

Vind uw doos op grootte

mm
mm
mm
 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
11 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
11 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project