Verpakkingen voor Apotheken

De cosmeticadozen van DS Smith ePack zijn de ideale oplossing voor het verpakken van allerlei soorten cosmetica. We stellen de hoogste eisen aan projecten voor cosmeticakoffers en -dozen. Dankzij het brede scala aan beschikbare ontwerpen en maten beschermen onze oplossingen uw producten volledig tot op hun eindbestemming.

Al onze verpakkingen zijn gemaakt van volledig recyclebare vezels, waardoor ze betaalbaar en duurzaam zijn. Omdat sommige klanten verschillende artikelen in eenzelfde bestelling kopen, vindt u in onze catalogus cosmeticadoosverpakkingen voor zowel bestellingen van één product als bestellingen van meerdere producten, zoals de doos met tussenschotten.

Vind uw doos op grootte

mm
mm
mm
 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
Producten 1-45 van 74
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Producten 1-45 van 74
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

De farmaceutische industrie zet zich steeds meer in voor de planeet en duurzaamheid. Daarom zal onze duurzame en biologisch afbreekbare apotheekverpakking u helpen om u van de concurrentie te onderscheiden en uw merkwaarden te ondersteunen.

Karton en design: de winnende combinatie

Gezien de verwachte ontwikkelingen in de gezondheidssector zal het gebruik van karton in plaats van plastic succes blijven opleveren, vooral met innovatief ontworpen verpakkingen met verschillende afwerkingen en kleuren, zoals die van DS Smith ePack.

Wanneer consumenten hun bestelling ontvangen, zien ze meer dan alleen de verpakking. Dit is het moment van de waarheid en hun eerste indruk van het bijbehorende product en merk. Selecteer daarom de meest geschikte apotheekverpakking. Kies uw ideale doosontwerp om de best mogelijke eerste indruk te wekken met de beste verpakking. Onze dozen kunnen geweldige bondgenoten zijn in uw marketingstrategie.

De verpakking is de eerste verbinding tussen uw merk en de klant. Dit geldt voor zowel de buitenkant als de binnenkant van de doos, dus gebruik uw verbeelding en profiteer van het hele oppervlak van onze dozen om uw verkoop te stimuleren. Gebruik uw verpakking als uw marketingtool door ze te bedrukken met uw logo, website en sociale media-adressen.

De voordelen van echt duurzaam zijn

Onze kartonnen dozen garanderen niet alleen de geweldige uitstraling van uw producten op het moment van levering, maar helpen ook het huidige en toekomstige milieu te beschermen, zodat u uw merk als volledig milieuvriendelijk kunt positioneren. Ze bieden een unieke milieuvriendelijke ervaring met 100% recyclebaarheid.

Tegenwoordig hebben zowel grote als kleine bedrijven besloten om duurzame verpakkingen te gebruiken, omdat consumenten daar om vragen. Onze kartonnen dozen zijn biologisch afbreekbaar en kunnen worden gerecycled en hergebruikt. Wij zijn de beste verpakkingsoplossing voor uw bedrijf of onderneming.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project