Verpakkingsbenodigdheden in Nederland

Groothandelverpakkingen in Nederland

Of u nu een groot bedrijf bent, een klein bedrijf of iemand die een doos moet kopen, DS Smith ePack is er om u te helpen. Het bedrijf produceert uitstekende kartonnen dozen en ander verpakkingsmateriaal en levert dozen in de groothandel in Nederlands en online. In onze catalogus vindt u een ruim assortiment duurzame producten, gemaakt van karton en papier, die worden aangeboden aan particuliere en groothandelsklanten. De producten zijn zelfs verkrijgbaar als individueel ontworpen dozen of met speciale decoraties. De dozen zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit, waardoor onze groothandel in verpakkingen in Nederland een van de beste in het land is.

Groothandelverpakkingen in Nederland, op maat gemaakt voor elk type product

Het verpakkingsbedrijf DS Smith ePack produceert zowel algemeen verpakkingsmateriaal, maar ook dozen die zelfs de meest kwetsbare artikelen beschermen. Wij leveren groothandeldozen in Nederland die bescherming en veiligheid bieden en voorkomen dat producten bewegen en beschadigd raken. Bovendien kenmerken onze dozen en materialen zich door een hoge kwaliteit en gedetailleerde productie, waarbij sommige dozen zelfs uitblinken in hun originaliteit. Zelfs speciale wensen of ontwerpeisen van de opdrachtgever nemen wij over.

Groothandel in verpakkingsmaterialen in Nederland voor verschillende industrieën

Wij leveren aan groothandelsbedrijven in verschillende sectoren. Voor bloemenbedrijven bieden wij bijvoorbeeld dozen aan die zo zijn ontworpen dat bloemen en planten kunnen ademen. Voor zwaardere spullen zoals boeken of technische spullen ontwerpen we dozen met handvatten, zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. DS Smith ePack is een verpakkingsgroothandelsbedrijf dat karton en dozen verkoopt aan bedrijven in de volgende sectoren:

  • Apotheek en cosmetica
  • Bloemen
  • Boeken
  • Kleding
  • Technologie
  • Eten en drinken

DS Smith ePack can be found in several cities in the UK such as London, Manchester, or Leicester, so that any company in need of packaging material can find a supplier near them.

Verpakkingsbenodigdheden voor allerlei soorten bedrijven

We offer packages for all types of products:

Created by Heipifrom the Noun Project