Verpakkingen voor Bloemisten

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
6 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
6 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Bij DS Smith ePack begrijpen we het belang van presentatie, bescherming en duurzaamheid in de bloemenindustrie. Onze bloemenverpakkingen zijn ontworpen met bloemenwinkels en bloemisten in gedachten en zorgen ervoor dat elk boeket en arrangement in onberispelijke staat aankomt, precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Ontdek hoe onze innovatieve, milieuvriendelijke verpakkingsopties uw bloemenbezorgservice kunnen transformeren.

Innovatieve kenmerken in onze bloemenverpakkingen

We innoveren voortdurend om ervoor te zorgen dat onze verpakkingen niet alleen voldoen aan de verwachtingen van bloemisten en hun klanten, maar deze zelfs overtreffen. Onze dozen zijn ontworpen met unieke kenmerken, zoals ventilatiegaten om de versheid te garanderen, een stabiliserende basis om boeketten of planten veilig te houden tijdens het transport, en een opvallend wit interieur dat mooi contrasteert met de levendige kleuren van de bloemen voor een betere uitpakervaring. Deze doordachte eigenschappen beschermen niet alleen de integriteit van de bloemen, maar voegen ook een element van verrassing en genot toe, waardoor elke bezorging speciaal wordt.

Op maat gemaakte bloemenverzenddozen voor elke gelegenheid

Wanneer veelzijdigheid en elegantie samenkomen

Ongeacht de gelegenheid, of het nu een bruiloft, jubileum of een eenvoudig gebaar van liefde is, onze op maat gemaakte bloemenverzenddozen zijn ontworpen om te passen bij het thema en de emotie van het moment. Kies uit verschillende maten, vormen en ontwerpen om uw bloemstukken perfect aan te vullen. Met onze innovatieve bloemenverpakkingsdozen wordt elke bezorging een gedenkwaardige gebeurtenis, waardoor de schoonheid van uw bloemen en de tevredenheid van uw klanten worden vergroot.

Milieuvriendelijke verpakking voor bloemen

Duurzaam van aard

In de wereld van vandaag wordt de impact van verpakkingen op het milieu meer dan ooit onder de loep genomen. DS Smith ePack loopt voorop in het aanbieden van milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen die geen concessies doen aan kwaliteit of esthetiek. Onze bloemenverpakkingen zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze net zo vriendelijk zijn voor de planeet als voor jouw bloemen. Door voor onze milieuvriendelijke opties te kiezen, maakt u niet alleen een statement over de kwaliteit van uw producten; u laat ook zien dat u zich inzet voor verantwoordelijkheid voor het milieu.

Bij DS Smith ePack streven we ernaar bloemenwinkels en bloemisten te voorzien van verpakkingsoplossingen die zich onderscheiden door hun kwaliteit, design en duurzaamheid. Upgrade uw bloemenbezorgservice met een verpakking die indruk maakt bij elke stap van het traject. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze gepersonaliseerde, milieuvriendelijke verpakkingen de schoonheid van uw bloemen en de tevredenheid van uw klanten kunnen verbeteren.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project