SizzlePak® Versnipperd Papier

Vind uw doos op grootte

mm
mm
mm
 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
18 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
18 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Retailers en groothandelaren zijn altijd op zoek naar de voor hen meest flexibele en handige verpakkingsoplossingen. Verras uw klanten met een indrukwekkende unboxing-ervaring terwijl u efficiënt bent in uw taak. DS Smith ePack heeft het perfecte opvullingsontwerp ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw geschenken op hun plaats blijven en de klant in perfecte staat bereiken, waardoor de veiligheid van het pakket wordt gegarandeerd.

Een uitzonderlijke ervaring bij het uitpakken

SizzlePak® papier is een natuurlijk decoratief vulmiddel voor geschenkdozen. Het is een premium unboxing-ervaring die niemand onverschillig zal laten, en zal ook de indruk geven dat er aandacht is besteed aan het inpakken en de verpakking.

Dit verkreukelde versnipperde papier wordt met name aanbevolen voor de volgende geschenken:

 • relatiegeschenken;
 • porseleinen artikelen;
 • Kerstpakketten.

Dankzij de onmiskenbare zigzagvorm worden zelfs de kleinste openingen opgevuld, terwijl de gedraaide vorm van het versnipperde papier met elkaar verweven raakt en een compacte massa vormt, zodat producten van allerlei vormen worden beschermd tegen schokken of stoten die zich tijdens het vervoer kunnen voordoen. De zachte vulling van het SizzlePak® versnipperd papier absorbeert en dempt alle externe schokken en beschermt het artikel tegen vocht, stof of beschadiging, waardoor het te allen tijde in goede staat, beschermd en droog blijft. Zelfs de kleinste openingen in de doos worden opgevuld. Dit voorkomt dat producten kunnen verschuiven of, in extreme gevallen, breken.

Voldoende om op te vullen

SizzlePak® decoratieve papiersnippers: het milieuvriendelijke antwoord dat stabiliteit garandeert door te voorkomen dat voorwerpen in de doos kunnen bewegen als gevolg van schudden of stoten tijdens het vervoerstraject.

Dit natuurlijke decoratieve vulmateriaal absorbeert alle schokken, stoten en trillingen, zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat het product in perfecte staat op zijn bestemming aankomt, net zoals u het hebt verzonden.

Vul leegte van elke grootte met een doos van 5 kg of 10 kg. Stel u voor: met één doos SizzlePak® versnipperd papier van 5 kg kunt u een volume van ongeveer 30 liter opvullen. Dit komt overeen met bijna 100 dozen van 300 x 200 x 50 mm.

Vind de juiste tint

Er zijn 13 kleuren beschikbaar, variërend van klassieke kleuren zoals natuurlijk karton, zwart, wit, oranje of dieprood, tot weelderige kleuren zoals lila, turquoise, bosgroen of fuchsia. Wees creatief en combineer elk type doos of merkkleur: uw klant zal zo’n aangename unboxing-ervaring nooit vergeten. U kunt uw bedrijfskleuren gebruiken om uw merkidentiteit over te brengen op SizzlePak® versnipperd papier.

Versnipperd papier is 100% milieuvriendelijk en de productie ervan is volledig duurzaam.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project