Doos van dubbelgolfkarton Lengte: 300 mm tot 345 mm

• De meest veelzijdige en kosteneffectieve verpakkingsoplossing voor een aanbevolen maximaal gewicht tot 5-10 kg
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier
• Het breedste assortiment van dozen van dubbelgolfkarton op de markt

Vanaf slechts € 0,39 Regular Price € 0,61
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CDW-S-CL
300 x 200 x 200 mm - CDW311NE
300 x 300 x 150 mm - CDW313NE
305 x 220 x 150 mm - CDW004NE
310 x 220 x 100 mm - CDW315NE
310 x 220 x 150 mm - CDW316NE
310 x 220 x 300 mm - CDW005NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Onze kleine dubbelwandige kartonnen dozen zijn een functionele verpakkingsoplossing waarmee u kleine artikelen veilig kunt versturen zonder lege ruimte of veel beschermingsmateriaal.

Het golfkarton met dubbele groeven is zowel duurzaam als veelzijdig en beschermt de verpakte producten tegen vallen, schudden en stoten op de transportbanden.

Aanbevolen voor

 • Voor kleinere producten zoals cosmetica, sieraden en kleine apparaten die extra bescherming nodig hebben. De wanden zijn 5 mm dik en bieden een robuuste laag voor het veilig verzenden van pakketten tot 15 kg (of gestapelde zendingen tot 10 kg). Afhankelijk van de aard van het product en de lege ruimte of gebruikte beschermingsmateriaal, en van de gebruikte verzendmethode.

Specificaties

 • Doosdikte van 5 mm van bruin karton met een gerecycled papier kwaliteit tot 100 g/m²

 • Alle getoonde afmetingen zijn binnenafmetingen

 • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

 • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

 • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Geschikt voor delicate producten en zware voorwerpen

  Kleine dubbelwandige kartonnen dozen kunnen een gewicht van maximaal 15 kg of maximaal 10 kg dragen voor gestapelde zendingen, waardoor ze bijzonder stevig en betrouwbaar zijn. Elke doos bestaat uit vijf lagen - een laag papier + een laag golfkarton + een laag papier + weer een laag golfkarton + een laag papier.

  Door de vijf lagen afwisselend papier en golfkarton is de doos stevig en betrouwbaar om artikelen te retourneren en te beschermen tegen schadelijke stoten en trillingen. De dozen zijn ideaal voor op een magazijnplank of om een pallet te laden, omdat u er gemakkelijk dozen bovenop kunt stapelen.

 • Duurzame verpakkingsoplossing

  DS Smith is een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. Onze dozen zijn 100% recycleerbaar en kunnen in slechts 2 weken volledig worden gerecycled. Uw klanten kunnen zeker zijn van een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk. We verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar, het gewicht van 25.000 jumbojets!

 • Gebruik ze steeds opnieuw

  Onze kleine dubbelwandige kartonnen dozen kunnen meerdere keren worden hergebruikt, waardoor u inkoopkosten bespaart en afval voorkomt. De kartonnen dozen zijn bestand tegen mogelijke beschadigingen tijdens het verzenden en u kunt ze voor verschillende verzend- en opslagmogelijkheden gebruiken, om bulkbestellingen te voorkomen.

 Duurzaamheidstests met DISCS™

 DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

CIRCULARITEIT

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde doos van dubbelgolfkarton.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Created by Heipifrom the Noun Project