Doos van enkelgolfkarton met variabele vulhoogte

• Economische klassieke kartonnen doos
• Veelzijdige dubbelwandige oplossing voor maximaal 15 kg
• De verstelbare dozen besparen u geld doordat u niet meerdere dozen van verschillende afmetingen hoeft aan te schaffen

Vanaf slechts € 0,61 Regular Price € 0,61
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CSWM
300 x 220 x 130 mm - CSWM001SE-ITNET
305 x 220 x 150-250 mm - CSW001NE
365 x 250 x 130 mm - CSWM002SE-ITNET
400 x 300 x 130 mm - CSWM003SE-ITNET
430 x 310 x 200-300 mm - CSW002NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Onze klassieke enkelwandige dozen zijn een kosteneffectieve en eenvoudige verpakkingsoptie, die altijd betrouwbaar is, eenvoudig in elkaar te zetten en makkelijk uit te pakken. Hoewel u misschien denkt dat het onmogelijk is om perfectie te verbeteren, bieden deze verstelbare dozen nog meer voordelen!

Met deze verstelbare dozen met meerdere dieptes kunt u goederen veilig verpakken en eenvoudig het gedeelte van de doos verwijderen dat boven het productniveau blijft voordat u de verpakking voltooit. Hierdoor kunt u verschillende soorten en hoeveelheden goederen nauwkeuriger verpakken, waardoor extra ruimte en de noodzaak van overmatig verpakkingsmateriaal tot een minimum wordt beperkt.

De verstelbare dozen besparen u geld door de noodzaak om meerdere dozen van verschillende grootte te kopen te elimineren, met één enkele doos die geschikt is voor verschillende leveringstypen, hoeveelheden en maten. Dit biedt ook een besparing op verpakkingsmateriaal en een extra niveau van beveiliging tegen schokken en stoten terwijl u de marge voor het product vermindert om te bewegen.

Knip de hoeken van de doos eenvoudig op de gewenste hoogte en vouw ze strak bij de markeringen zodat de zijkanten goed om uw product passen.

Zoals altijd zijn deze dozen verkrijgbaar in verschillende maten en zijn ze ideaal voor het verzenden van leveringen tot 10 kg (of 5 kg bij stapelen op pallets). Omdat ze zijn gemaakt van 100% gerecycled en recyclebaar biologisch afbreekbaar materiaal, hebben we ook het ecologische aspect behandeld.

Aanbevolen voor:

  • Verzending van lichtere en minder kwetsbare goederen.

  • Geweldig voor het verpakken van een reeks productsoorten en -hoeveelheden, terwijl verspilde ruimte en buitensporige verpakkingsmaterialen worden geminimaliseerd.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Veelzijdigheid

De verstelbare dozen bieden ongeëvenaarde veelzijdigheid, waardoor u overtollig verpakkingsmateriaal kunt minimaliseren, uw bestelproces voor meerdere zendingen kunt stroomlijnen met zeer aanpasbare verpakkingsdozen en u en uw klanten geld kunt besparen bij elke zending.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Doos van enkelgolfkarton met variabele vulhoogte eenvoudig samenstellen?

Hoe testen we de weerstand van onze dozen?

DISCS™, het toonaangevende testproces van DS Smith

DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat zijn onze Circularity Design Metrics?

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde doos van enkelgolfkarton.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project