Doos van enkelgolfkarton (L: 700-800 mm)

• De meest veelzijdige en kosteneffectieve verpakkingsoplossing voor een aanbevolen maximaal gewicht tot 5-10 kg
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier
• Het breedste assortiment van dozen van enkelgolfkarton op de markthier

Vanaf slechts € 0,79 Regular Price € 1,31
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CSW-XXL
700 x 150 x 150 mm - CSW359NE
700 x 250 x 700 mm - CSW455NE
700 x 300 x 150 mm - CSW397NE
700 x 350 x 300 mm - CSW012NE
700 x 400 x 400 mm - CSW452NE
700 x 450 x 160 mm - CSW427NE
700 x 500 x 300 mm - CSW450NE
750 x 550 x 150 mm - CSW432NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Soms is groter beter. De extra grote enkelwandige kartonnen doos is perfect voor bedrijven die behoefte hebben aan betere verzendoplossingen. Deze unieke extra grote doos is ideaal voor grote artikelen en beperkt het gewicht tot een minimum, zodat u de vrachtkosten kunt verlagen en uw producten niet bewegen of breken tijdens de verzending. Met de soepele kartongroef is het de perfecte oplossing voor grotere items.

Aanbevolen voor

 • Bedrijven vinden het moeilijk om de juiste maat te vinden voor grotere artikelen. E-commercebedrijven hebben vaak een lichte doos nodig om een veilige en eenvoudige verwerking door het verzendpersoneel. De enkelwandige extra grote kartonnen doos is bedoeld voor artikelen zoals grote schilderijen, veel lichtgewicht accessoires of grote accessoires voor thuis. Een van de belangrijkste voordelen is dat je niet hoeft te zoeken naar een onbekende doos met een speciale maat.

Specificaties

 • Doosdikte 3 mm, van bruin karton met gerecycled papier kwaliteit van 100 g/m²

 • Alle getoonde afmetingen zijn binnenafmetingen

 • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

 • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

 • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Aanbevolen voor pakketten tot 5-10 kilogram

  Speel op veilig. De extra grote kartonnen doos is dezelfde doos die je altijd gebruikt, maar met nog meer ruimte. Met een maximaal gewicht van 5-10 kg kunt u eenvoudig omvangrijke, lichtgewicht producten inpakken en garanderen dat ze heel aankomen. U kunt lege ruimte of het beschermingsmateriaal eenvoudig tot een minimum beperken om ruimte en vrachtkosten te besparen. Verras uw klanten met een perfect pakket in een doos die past bij de waardevolle inhoud.

 • Duurzaamheid staat centraal in het bedrijfsleven

  DS Smith gebruikt 100% gerecycled en recyclebaar karton voor zijn enkelwandige extra grote kartonnen dozen. Het soepele kraftpapier wordt in slechts 2 weken verwerkt tot papiervezels en opnieuw gebruikt. Een milieuvriendelijke oplossing voor uw klant, waarmee u uw bedrijf kunt onderscheiden van concurrenten.

DISCS™, het toonaangevende testproces van DS Smith

DISCS™ is het testproces van DS Smith dat bepaalt of pakketten het stoten en krassen tijdens de gemiddelde toeleveringsketen in de e-commerce kunnen overleven. Online bestellingen moeten soms tot wel 50 contactpunten overleven, daarom is het kiezen van de juiste verpakking een belangrijke beslissing.

Als u zeker wilt weten dat uw dozen uw product volledig zullen beschermen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u een DISCS™ test aanbieden voor uw product. Neem telefonisch contact met ons op via 0808 1691 030 of stuur een e-mail naar shop.nl@dssmith.com, dan zullen we u een offerte sturen.

CIRCULARITEIT

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde doos van enkelgolfkarton.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Created by Heipifrom the Noun Project