Extra vlakke postdoos

• Extra vlakke postdoos van 100% gerecycleerd papier
• Speciaal aangepast voor de verzending van platte producten
• Economische en veelzijdige verpakkingsoplossing

KraftKraft

Vanaf slechts € 0,26 Regular Price € 0,45
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CLB-CL
312 x 216 x 46 mm - CLB008NE
338 x 230 x 42 mm - CLB013NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Iedereen die boeken, documenten en andere kleine platte artikelen per post verzendt, moet weten dat wij Extra vlakke postdoos. Simpel gezegd, stellen ze u in staat om kleine platte artikelen zoals boeken en documenten veilig en tegen lage kosten te verzenden, omdat ze speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de afmetingen van brievenbussen aan huis, terwijl er verschillende maten zijn om de verpakkingsruimte tot een minimum te beperken. Elke verkoper van kleine, platte goederen, boekwinkels, papierhandelaars of kunstleveranciers moeten deze dozen gewoon eens bekijken.

Deze dozen zijn eenvoudig en snel in elkaar te zetten en nemen bij platte opslag zeer weinig ruimte in beslag. Omdat ze speciaal zijn ontworpen voor lichte, platte producten, waaronder de meeste documentsoorten, hebben ze zeer weinig loze ruimte, waardoor uw verpakkings- en bezorgkosten zo laag mogelijk blijven. De dozen zijn speciaal ontworpen om op het afleveringspunt in de brievenbus te passen, waardoor mislukte leveringen worden geminimaliseerd en het hele leveringsproces zo eenvoudig en goedkoop mogelijk gehouden kan worden voor zowel uw bedrijf als uw klanten, waardoor gemiste leveringen en gedoe met het plannen van een nieuwe levering wordt vermeden.

Aanbevolen voor

  • Vlakke goederen met een matig gewicht

  • Verschillende artikelen uit boekwinkels en van papierhandelaren

  • Kunstwerken, prints en foto’s

  • Juridische, persoonlijke of andere documenten

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

VEILIGE LEVERINGEN WAAROP U KUNT VERTROUWEN

Deze dozen hebben versterkte sluitingen en zijn zeer goed bestand tegen stoten en belasten, waardoor u en uw klanten de gemoedsrust krijgen dat uw artikelen ongeschonden aankomen. Omdat deze dozen speciaal zijn ontworpen voor platte artikelen, past de verpakking beter om uw product dan andere verpakkingen die op de markt verkrijgbaar zijn, waardoor er minder verpakkingsmateriaal nodig is en de veiligheid wordt verbeterd.

VEELZIJDIG

Deze dozen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en kleuren, zodat u uw verpakking naar uw voorkeur kunt personaliseren. Ze hebben een maximale lengte van 350 mm, breedte van 250 mm en hoogte van 46 mm, waardoor ze gemakkelijk een A4-formaat of iets grotere documenten kunnen bevatten.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

CIRCULARITEIT

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde extra vlakke postdoos.

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

Created by Heipifrom the Noun Project