Geschenkdoos voor wijnfles

• Een complete oplossing: koker en doos
• Optimale bescherming voor transport
• Geweldige uitpakervaring: indruk van het cadeau van binnen

Vanaf slechts € 1,37
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CWE
310 x 85 x 85 mm - CWE001SE-ITNET
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTDETAILS

De E-Wrap geschenkkoker/doos voor flessen is een zeer stevige verpakkingsoplossing die de complexiteit en kosten vermindert en zorgt voor een fijne ervaring bij het uitpakken van geschenken. Aantrekkelijk verpakt en voorzien van een wenskaart, zijn de flessen klaar om vrienden, familie en zakenrelaties te verrassen. Deze complete oplossing creëert een unieke ervaring tijdens het uitpakken. Deze verpakkingsoplossing bespaart detailhandelaren die online zakendoen niet alleen kosten, maar ook kostbare tijd; daarnaast motiveert het klanten om opnieuw te kopen.

Aanbevolen voor:

  • marktplaatsen, kerstcadeaus, distributeurs van wijn en sterke drank, online kruideniers- en gourmetwinkels.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Eenvoudige en snelle montage

De verpakking van de fles is eenvoudig te vullen, snel in elkaar te zetten en met de reeds aanwezige plakband te verzegelen. Deze oplossing bespaart kostbare tijd in het verpakkingsproces. Tegelijkertijd is het een volledige oplossing die minder verpakkingsmateriaal en lagere transportkosten genereert in vergelijking met andere geschenkverpakkingen die worden beschermd door extra verpakkingsmateriaal voor verzending.

Openingservaring

Afgezien van de logistieke voordelen, streeft deze innovatie naar een buitengewone ervaring voor het openen van verpakkingen. Ontvangers kunnen de buitenverpakking eenvoudig openen dankzij de geïntegreerde verwijderbare strip en de geschenkverpakking kan bedrukt worden met prachtige motieven. De ervaring van het uitpakken krijgt een geheel nieuwe dimensie. Deze verpakking prikkelt en motiveert klanten om het vaker te kopen en het aan te bevelen.

Volledig duurzaam

DS Smith is een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We produceren dozen voor onze klanten, zamelen ze in zodra ze zijn gebruikt en recyclen ze opnieuw om meer dozen te produceren. Papiervezel heeft slechts twee weken nodig om ons hele proces te doorlopen en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar.

Wilt u een grotere hoeveelheid bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail via shop.es@dssmith.com.

Created by Heipifrom the Noun Project