Geschenkdoos voor wijnfles

• Een complete oplossing: koker en doos
• Optimale bescherming voor transport
• Geweldige uitpakervaring: indruk van het cadeau van binnen

Vanaf slechts € 0,89 Regular Price € 1,37
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CWE
310 x 85 x 85 mm - CWE001SE-ITNET
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTDETAILS

De E-Wrap geschenkkoker/doos voor flessen is een zeer stevige verpakkingsoplossing die de complexiteit en kosten vermindert en zorgt voor een fijne ervaring bij het uitpakken van geschenken. Aantrekkelijk verpakt en voorzien van een wenskaart, zijn de flessen klaar om vrienden, familie en zakenrelaties te verrassen. Deze complete oplossing creëert een unieke ervaring tijdens het uitpakken. Deze verpakkingsoplossing bespaart detailhandelaren die online zakendoen niet alleen kosten, maar ook kostbare tijd; daarnaast motiveert het klanten om opnieuw te kopen.

Aanbevolen voor:

  • marktplaatsen, kerstcadeaus, distributeurs van wijn en sterke drank, online kruideniers- en gourmetwinkels.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Eenvoudige en snelle montage

De verpakking van de fles is eenvoudig te vullen, snel in elkaar te zetten en met de reeds aanwezige plakband te verzegelen. Deze oplossing bespaart kostbare tijd in het verpakkingsproces. Tegelijkertijd is het een volledige oplossing die minder verpakkingsmateriaal en lagere transportkosten genereert in vergelijking met andere geschenkverpakkingen die worden beschermd door extra verpakkingsmateriaal voor verzending.

Openingservaring

Afgezien van de logistieke voordelen, streeft deze innovatie naar een buitengewone ervaring voor het openen van verpakkingen. Ontvangers kunnen de buitenverpakking eenvoudig openen dankzij de geïntegreerde verwijderbare strip en de geschenkverpakking kan bedrukt worden met prachtige motieven. De ervaring van het uitpakken krijgt een geheel nieuwe dimensie. Deze verpakking prikkelt en motiveert klanten om het vaker te kopen en het aan te bevelen.

Volledig duurzaam

DS Smith is een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We produceren dozen voor onze klanten, zamelen ze in zodra ze zijn gebruikt en recyclen ze opnieuw om meer dozen te produceren. Papiervezel heeft slechts twee weken nodig om ons hele proces te doorlopen en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar.

Wilt u een grotere hoeveelheid bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail via shop.nl@dssmith.com.

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project