Kartonnen Garderobes

• Bescherm uw kleding tegen stoten, stof en vuil tijdens een verhuizing
• Maak het in- en uitpakken zo eenvoudig als het verplaatsen van kleding op hangers van de stang in uw garderobekast naar de stang in de doos
• 100% recyclebaar

Vanaf slechts € 5,88 Regular Price € 8,90
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WAB
494 x 448 x 1004 mm - Kartonnen Garderobe
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTDETAILS

Onze speciaal ontworpen garderobedozen behoren tot de meest praktische items op de markt voor verhuizingen. Naast de belangrijke bescherming van uw kleding tegen stoten, stof en vuil tijdens een verhuizing, zijn deze dozen ook ongelooflijk nuttig voor het langdurig opslaan van kleding. Met de hangerstang die over de bovenkant binnen de doos loopt, kunt u uw meest waardevolle kleding inpakken en voor lange tijd stof- en kreukvrij bewaren. Ze zijn ook ideaal voor kortere verhuizingen, omdat het in- en uitpakken heel eenvoudig neerkomt op het verplaatsen van kleding op hangers van de stang in je garderobekast naar de stang in de doos. De doos houdt uw kleding ook veiliger tijdens een verhuizing.

Aanbevolen voor

  • Verhuizing

  • Het organiseren van opslag, hetzij thuis, in een gehuurde ruimte of voor werkgerelateerde zaken.

Specificaties

  • Alle getoonde afmetingen zijn interne afmetingen

  • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

  • Deze producten zijn niet ontworpen voor zware artikelen, tenzij anders vermeld, en mogen niet in omstandigheden met hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

  • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project