Kartonnen wijnflessendoos - 1 fles

• Volkomen veilige verzending voor wijnflessen
• Snelle en eenvoudige assemblage
• 100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier (Ref. CWP001NE)

Vanaf slechts € 0,87
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CWB
92 x 92 x 353 mm - CWP001NE
124 x 124 x 360 mm - CWB001ITNET
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Wijnflessen zijn een echte uitdaging om te verzenden; bij DS Smith ePack hebben we een unieke verzenddoos voor 1 fles ontworpen, die de fles tijdens het vervoer vastzet en stabiliseert. Het inzetstuk voor extra bescherming is al in de doos geïntegreerd voor een zeer eenvoudige assemblage. Onze CWP001NE verpakkingsoplossing is gecertificeerd door DHL en UPS.

Aanbevolen voor

  • Handelaren in wijn en gedistilleerde dranken

  • Online levensmiddelen- en delicatessenwinkels

Specificaties

  • De wijnverzenddoos voor één fles is 3 mm dik, B-flute, bruin karton van gerecycled papier. Het ontwerp van de binnenkant creëert een lege ruimte tussen de buitenlaag en de fles die eventuele schokken opvangt.

  • Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar.

  • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

  • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Eenvoudig en snel in elkaar te zetten

Onze kartonnen wijndozen zijn ontworpen om een soepele assemblage en klanttevredenheid te garanderen , mede dankzij het feit dat het kartonnen beschermende inzetstuk vooraf in de buitenste verzenddoos is aangebracht.

100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier

DS Smith is een vooraanstaande leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We produceren dozen voor onze klanten, halen ze op nadat ze zijn gebruikt en recyclen ze weer tot nieuwe dozen. Ons bedrijf kan papiervezels binnen slechts twee weken verwerken en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar. Dat is het gewicht van 25.000 jumbojets!

CIRCULARITEIT

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde wijnflessendoos.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

Created by Heipifrom the Noun Project