Kartonnen wijnflessendoos - 12 flessen

• Volkomen veilige verzending voor 12 wijnflessen van 75 cl
• Snelle en eenvoudige assemblage
• 100% recyclebare dozen van karton (Ref. CWB012NE)

Vanaf slechts € 5,11
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CWB-12
385 x 306 x 345 mm - CWB012ITTNET
408 x 304 x 358 mm - CWB012NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Wijnflessen zijn een echte uitdaging om te verzenden; bij DS Smith ePack hebben we een unieke reeks verzenddozen voor flessen ontworpen, die de flessen tijdens het vervoer vastzetten en stabiliseren. Onze CWB012NE verpakkingsoplossing is gecertificeerd door DHL en UPS.

Aanbevolen voor

  • Handelaren in wijn en gedistilleerde dranken

  • Online levensmiddelen- en delicatessenwinkels

Specificaties

  • Dubbelwandig karton met een gerecycled papier kwaliteit. Dankzij de dikte en het ontwerp van de tussenschotten bieden deze kartonnen wijndozen voldoende demping om elke schok te kunnen opvangen.

  • Milieuvriendelijke verpakking, 100% recyclebaar gemaakt van karton.

  • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

  • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Volkomen veilige verzending - DISC™-test goedgekeurd

Deze wijnflesverpakking is gemaakt van 100% karton en is perfect voor de milieuvriendelijke wijnleverancier. De op maat gemaakte doos met merkbedrukking is populair onder wijnleveranciers en consumenten en is de favoriete alcoholische drankverpakking omdat het de kwaliteit van het product erin overbrengt.

Voor wijnabonnementsdozen is de waargenomen waarde van vitaal belang. Als uw klanten een wankel pakket krijgen en het gevoel hebben dat ze dezelfde kwaliteit ook in een restaurant zouden kunnen krijgen, waarom zouden ze dan hun doorlopende abonnement met u voortzetten?

Uw verpakking moet kwaliteit uitstralen; de inhoud van een wijnabonnementsdoos moet niet alleen beter smaken, het moet er ook beter uitzien en beter aanvoelen dan een normale wijnfles die men in een winkel kan kopen, zodat consumenten niet alleen van uw product genieten, maar het ook blijven gebruiken en misschien zelfs de boodschap verspreiden over de hoogwaardige wijn die ze van u hebben ontvangen.

De DS Smith ePack-wijndozen zijn DISC-getest, wat betekent dat ze echt op de proef zijn gesteld om te zien of ze alle schokken en stoten kunnen weerstaan die ze van de slechtste pakketbezorger ter wereld zouden kunnen ontvangen; hierbij zijn ze neergegooid, gestoten en verpletterd, om ervoor te zorgen dat het product erin veilig blijft. Alleen verpakkingen die onze uitgebreide test doorstaan, mogen vervolgens uw waardevolle product beschermen. De verpakking van wijnflessen moet immers bijzonder effectief zijn, omdat uw klanten anders alleen een doos gebroken (zij het heerlijk ruikend) glas overhouden.

Eenvoudig en snel in elkaar te zetten

Onze kartonnen wijndozen zijn ontworpen om een soepele assemblage en klanttevredenheid te garanderen , mede dankzij het feit dat het kartonnen beschermende inzetstuk vooraf in de buitenste verzenddoos is aangebracht.

100% recyclebare dozen gemaakt van gerecycled papier

DS Smith is een vooraanstaande leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We produceren dozen voor onze klanten, halen ze op nadat ze zijn gebruikt en recyclen ze weer tot nieuwe dozen. Ons bedrijf kan papiervezels binnen slechts twee weken verwerken en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar. Dat is het gewicht van 25.000 jumbojets!

CIRCULARITEIT

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde wijnflessendoos.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Created by Heipifrom the Noun Project