Kartonnen Enveloppen

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
2 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
2 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Optimaliseer uw verzendervaring met de kartonnen enveloppen van DS Smith

Welkom in de wereld van de kartonnen enveloppen van DS Smith, waar functionaliteit en duurzaamheid samenkomen. Ons assortiment kartonnen enveloppen is ontworpen om een eersteklas verzendervaring te bieden, zodat uw artikelen niet alleen veilig worden vervoerd, maar ook op een milieuvriendelijke manier worden gepresenteerd. Of u nu een klein bedrijf, een groot bedrijf of een individu bent, onze op maat gemaakte kartonnen enveloppen voorzien in al uw postbehoeften met een ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid.

De voordelen van kartonnen enveloppen

Onze kartonnen enveloppen zijn ontworpen met uw postbehoeften in gedachten en bieden tal van voordelen:

- Bescherming: deze enveloppen zijn gemaakt van hoogwaardig, stevig karton en bieden uitstekende bescherming tegen buigen, stoten en vocht, zodat uw items in perfecte staat hun bestemming bereiken.
- Milieuvriendelijk: deze enveloppen omarmen onze verantwoordelijkheid voor het milieu en zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn volledig recyclebaar, in lijn met uw groene initiatieven.
- Kosteneffectief: hun lichtgewicht ontwerp verlaagt de verzendkosten en draagt bij aan kostenefficiëntie, terwijl hun duurzaamheid de noodzaak van vervanging als gevolg van schade tot een minimum beperkt, waardoor u een kosteneffectieve postoplossing krijgt.
- Professionele uitstraling: het strakke en strakke ontwerp van onze kartonnen enveloppen zorgt voor een professionele uitstraling, waardoor de uitpakervaring voor uw klanten wordt verbeterd.
- Multifunctioneel: e-Commerce had vroeger moeite om verpakkingen te vinden die geschikt waren voor hun producten. Enveloppen kunnen voor veel verschillende artikelen worden gebruikt, zoals kleding, boeken, elektronica en geschenken.

Hoe u de juiste kartonnen envelop kiest

Het selecteren van de juiste kartonnen envelop is essentieel om ervoor te zorgen dat uw artikelen efficiënt en veilig worden verzonden:

1. Houd rekening met de grootte van de items die u verzendt. Ons assortiment omvat verschillende maten, zodat er altijd een perfecte pasvorm voor uw producten is.
2. Zorg ervoor dat u het beschermingsniveau beoordeelt dat uw artikelen nodig hebben.
3. Voor bedrijven kan de envelop een verlengstuk zijn van uw merk. Maak gebruik van onze aanpassingsmogelijkheden om uw logo of merkkleuren toe te voegen.

Hoe u de juiste kartonnen envelop kiest

Kartonnen mailers en enveloppen zijn veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan producten:

Documenten en foto's: De kleine vierkante structuur van kartonnen enveloppen maakt ze ideaal voor het verzenden van belangrijke documenten, certificaten of foto's.

Kleine detailhandelsproducten: voor e-commercebedrijven zijn deze enveloppen perfect voor het verzenden van kleine, platte artikelen zoals boeken, sieraden of elektronica.

Marketingmateriaal: Verstuur uw brochures, catalogi of promotiemateriaal in deze enveloppen om er zeker van te zijn dat ze in uitstekende staat aankomen en een positieve indruk maken op uw ontvangers.

Kortom, de kartonnen enveloppen en papieren verzendzakken van DS Smith zijn meer dan alleen maar verpakkingen; ze zijn een bewijs van kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie. Kies onze enveloppen voor een verzendoplossing die niet alleen uw artikelen beschermt, maar ook in lijn is met uw milieuwaarden en uw kosten onder controle houdt.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project