Startpakket verhuisdozen

• Bespaar 15 % in vergelijking met het afzonderlijk kopen van dozen
• Alles wat u nodig hebt voor uw verhuizing
• Bevat vijf kleine dozen, vijf middelgrote dozen, vijf grote dozen en twee rollen tape

Vanaf slechts € 41,17 Regular Price € 41,54
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
SPMV
Verhuizingskit van 15 dozen (3 groottes), + 2 rollen plakband
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTDETAILS

Mensen zeggen dat verhuizen een van de meest stressvolle momenten in het leven is. Wij denken dat het niet zo hoeft te zijn! Maak verhuizen en het organiseren van uw spullen gemakkelijker met ons assortiment praktische kartonnen verpakkingsdozen, die ideaal zijn voor zowel opslag als verhuizing. Of u nu gaat verhuizen, naar een ander kantoor gaat of gewoon grip wil krijgen op uw spullen, deze stevige en betrouwbare dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben alle handige functies die u nodig hebt om uw taak zo snel, gemakkelijk en stressvrij mogelijk te maken.

Met dit starterspakket krijgt u alles wat u nodig hebt voor uw verhuizing. Het pakket bevat:

 • vijf kleine dozen van 350 x 275 x 330 mm: geschikt voor kleinere of zwaardere items zoals boeken en gereedschap...

 • vijf middelgrote dozen van 550 x 350 x 330 mm: geschikt voor middelgrote artikelen zoals keukengerei, kleding en speelgoed...

 • vijf grote dozen van 467 x 467 x 456 mm: perfect voor lichtere en grotere items zoals beddengoed, lakens, handdoeken en kleding

 • twee rollen tape van 50 mm x 50 m gemaakt van papier

  Aanbevolen voor

  • Verhuizing, hetzij met een bedrijf, hetzij zelfstandig.

  • Verhuizing naar een ander kantoor, individueel of met uw hele team.

  • Het organiseren van opslag, hetzij thuis, in een gehuurde ruimte of voor werkgerelateerde zaken.

  Specificaties

  • Alle getoonde afmetingen zijn binnenafmetingen

  • 100% recyclebaar golfkarton gemaakt van gerecyclede vezels

  • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

  • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

  BELANGRIJKSTE FUNCTIES

  Deze betrouwbare kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan al uw behoeften te voldoen en bieden veel waar voor uw geld. Het belangrijkste is dat ze sterk genoeg zijn om de taak aan te kunnen en volledig stapelbaar zijn, voor optimale benutting van kostbare ruimte bij het vervoeren of opslaan van spullen.

  Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

  Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

   

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project