Verpakkingsbenodigdheden in Arnhem

Groothandelaren en e-commercebedrijven die hun producten online verkopen, hebben verpakkingsbenodigdheden nodig om de bestelling bij de koper thuis te bezorgen. Deze benodigdheden moeten bestand zijn tegen aantasting en zich voegen naar het gewicht, de grootte en het type product dat men wil leveren. Onze klanten kunnen rekenen op DS Smith ePack voor de beste producten op de markt als ze op zoek zijn naar verpakkingsbenodigdheden in Arnhem. Enkele van de producten waarmee we werken zijn:

  • SizzlePak®: kies ons recyclebare versnipperde, decoratieve papier voor uw cadeaus. Dit helpt niet alleen bij het versieren van uw dozen, maar voorkomt ook dat de producten binnenin bewegen tijdens het transport.
  • Kartonnen dozen met enkelvoudige wand: dit soort dozen is ideaal voor kleinschalige voorwerpen zoals cosmetica, kleine elektronica of andere accessoires.
  • Postverpakkingen in verschillende formaten garanderen niet alleen een levering onder optimale omstandigheden, maar helpen ook het imago van uw bedrijf te verbeteren

Milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen in Arnhem

Wanneer u kiest voor DS Smith ePack als uw optie voor verpakkingsbenodigdheden in Arnhem, ontvangt u kartonnen dozen van hoge kwaliteit en andere verpakkingsmaterialen die zeer eenvoudig te vervoeren zijn en na gebruik volledig kunnen worden gerecycled. Al onze dozen hebben een speciale vorm, zodat de producten van onze klanten tijdens de levering onbeschadigd blijven.

De diensten van DS Smith ePack volgen de vastgestelde normen van de huidige markt. Wat betreft verpakkingsbenodigdheden in Arnhem en het wijdere gebied, maken deze uitstekende dozen en andere materialen en de snelle levering ze tot de perfecte optie.

Onze meest populaire producten

Created by Heipifrom the Noun Project