Verpakkingsbenodigdheden in Den Haag

In de Nederlandse provincie Den Haag verkoopt DS Smith ePack papier en karton van hoge kwaliteit. Deze verpakkingsbenodigdheden in Den Haag kunnen worden gebruikt voor verschillende artikelen en producten en de milieuvriendelijke verpakking bieden waar bedrijven in Den Haag naar op zoek zijn. 

Onze hoogwaardige verpakkingsmaterialen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Bovendien zijn ze zeer flexibel in het gebruik. Groothandelaren die kiezen voor DS Smith ePack profiteren van de uitstekende kwaliteit van het karton, de afmetingen, de brede bruikbaarheid en de flexibiliteit in het gebruik.

Verpakkingsbedrijven in Den Haag voor verschillende soorten artikelen

We zijn trots op het feit dat we verpakkingsmaterialen ontwerpen voor specifieke industrieën en dus voor specifieke producten. We begrijpen dat elk artikel verschillende kenmerken heeft, of dat nu min of meer fragiel, kleiner of groter is, enz., dus dat moet in aanmerking worden genomen bij het leveren van de juiste verpakking. Enkele van de producten waarmee we werken zijn:

  • Snel in elkaar te zetten: Onze kartonnen dozen met drukvergrendelingsbodem zijn ontworpen met dubbel plakband om het retourneren van bestellingen te vergemakkelijken. Door de zelfassemblerende bodem is het in elkaar zetten tijdens het verpakkingsproces snel gedaan, zonder gebruik van plakband op de bodem.
  • Kartonnen dozen met enkelvoudige wand: dit soort dozen is ideaal voor kleinschalige voorwerpen zoals cosmetica, kleine elektronica of andere accessoires.
  • Dispenser voor inpakpapier: meestal gebruikt bij e-commercebedrijven om relatief kwetsbare producten te beschermen. Het is de ideale oplossing voor het opvullen van gaten in verpakkingen. Gemaakt van gerecycled, biologisch afbreekbaar papier.

DS Smith ePack produceert op maat gemaakte verpakkingsoplossingen. We creëren producten voor groothandels in de industrie, zoals karton, pallets, machinesystemen en verpakkingsbenodigdheden voor binnen en buiten. We leveren verpakkingsbenodigdheden door heel de Den Haag en hebben fabrieken op twaalf verschillende locaties, waaronder verpakkingsbenodigdheden in Den Haag.

 

Onze meest populaire producten

Created by Heipifrom the Noun Project