Verpakkingsbenodigdheden in s-Hertogenbosch

In de Nederlandse provincie 's-Hertogenbosch verkoopt DS Smith ePack papier en karton van hoge kwaliteit. Deze verpakkingsbenodigdheden in s-Hertogenbosch  kunnen worden gebruikt voor verschillende artikelen en producten en de milieuvriendelijke verpakking bieden waar bedrijven in s-Hertogenbosch  naar op zoek zijn. 

Onze hoogwaardige verpakkingsmaterialen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Bovendien zijn ze zeer flexibel in het gebruik. Groothandelaren die kiezen voor DS Smith ePack profiteren van de uitstekende kwaliteit van het karton, de afmetingen, de brede bruikbaarheid en de flexibiliteit in het gebruik.

Verpakkingsbedrijven in s-Hertogenbosch voor verschillende soorten artikelen

We zijn trots op het feit dat we verpakkingsmaterialen ontwerpen voor specifieke industrieën en dus voor specifieke producten. We begrijpen dat elk artikel verschillende kenmerken heeft, of dat nu min of meer fragiel, kleiner of groter is, enz., dus dat moet in aanmerking worden genomen bij het leveren van de juiste verpakking. Enkele van de producten waarmee we werken zijn:

  • SizzlePak®: kies ons recyclebare versnipperde, decoratieve papier voor uw cadeaus. Dit helpt niet alleen bij het versieren van uw dozen, maar voorkomt ook dat de producten binnenin bewegen tijdens het transport.
  • Flessendozen: Ontworpen om een soepele assemblage en klanttevredenheid te garanderen, dankzij het feit dat het kartonnen beschermende inzetstuk vooraf in de buitenste verzenddoos is aangebracht. Ideaal voor het verzenden van bier- of wijnflessen voor cadeau- of abonnementsdozen.
  • Papieren mailingzakken: onze papieren zakken zijn ontworpen voor kleine premium producten, zoals kleding en accessoires. Ze zijn gemakkelijk te openen en bieden een geweldige uitpakervaring.

DS Smith ePack produceert op maat gemaakte verpakkingsoplossingen. We creëren producten voor groothandels in de industrie, zoals karton, pallets, machinesystemen en verpakkingsbenodigdheden voor binnen en buiten. We leveren verpakkingsbenodigdheden door heel de s-Hertogenbosch en hebben fabrieken op twaalf verschillende locaties, waaronder verpakkingsbenodigdheden in s-Hertogenbosch.

Onze meest populaire producten

Created by Heipifrom the Noun Project