Verpakkingsbenodigdheden in Utrecht

In de Nederlandse provincie Utrecht verkoopt DS Smith ePack papier en karton van hoge kwaliteit. Deze verpakkingsbenodigdheden in Utrecht kunnen worden gebruikt voor verschillende artikelen en producten en de milieuvriendelijke verpakking bieden waar bedrijven in  Utrecht naar op zoek zijn. 

Onze hoogwaardige verpakkingsmaterialen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Bovendien zijn ze zeer flexibel in het gebruik. Groothandelaren die kiezen voor DS Smith ePack profiteren van de uitstekende kwaliteit van het karton, de afmetingen, de brede bruikbaarheid en de flexibiliteit in het gebruik.

Verpakkingsbedrijven in Utrecht voor verschillende soorten artikelen

We zijn trots op het feit dat we verpakkingsmaterialen ontwerpen voor specifieke industrieën en dus voor specifieke producten. We begrijpen dat elk artikel verschillende kenmerken heeft, of dat nu min of meer fragiel, kleiner of groter is, enz., dus dat moet in aanmerking worden genomen bij het leveren van de juiste verpakking. Enkele van de producten waarmee we werken zijn:

  • SizzlePak®: kies ons recyclebare versnipperde, decoratieve papier voor uw cadeaus. Dit helpt niet alleen bij het versieren van uw dozen, maar voorkomt ook dat de producten binnenin bewegen tijdens het transport.
  • Mokkendoos: Onze speciaal ontworpen doos is perfect voor mokken van standaardformaat. Het is niet nodig om extra opvulmateriaal te gebruiken, omdat de mok stevig vastzit in de doos, zonder ruimte om te bewegen. 
  • Verzenddozen voor bloemen: we leveren hoogwaardige dozen om bloemen onder de beste omstandigheden af te kunnen leveren. Ze zijn ook heel eenvoudig in elkaar te zetten.

DS Smith ePack produceert op maat gemaakte verpakkingsoplossingen. We creëren producten voor groothandels in de industrie, zoals karton, pallets, machinesystemen en verpakkingsbenodigdheden voor binnen en buiten. We leveren verpakkingsbenodigdheden door heel de Utrecht en hebben fabrieken op twaalf verschillende locaties, waaronder verpakkingsbenodigdheden in Utrecht.

Onze meest populaire producten

Created by Heipifrom the Noun Project