Versterkte Zelfklevende Papieren Tape

• Milieuvriendelijk
• Speciaal geschikt voor gerecyclede golfkartontoepassingen
• Rollen van 48 mm x 25 m

Vanaf slechts € 2,99
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
RSAT
50mm x 25m - NERPT001NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Ga voor milieuvriendelijke verpakkingen met onze zelfklevende kraftpapieren tape met boodschap 'Fragiel'! Onze zelfklevende papieren tape is gerecycled en biologisch afbreekbaar en de beste keuze voor het afsluiten van karton op ongelijke oppervlakken en bij extreme temperaturen, hoge vochtigheid of nattigheid. Ontdek onze papieren tape, een snel, milieuvriendelijk en kosteneffectief alternatief voor gewone verpakkingstape! 

Specificaties

  • Kraftpapieren tape met natuurlijke rubberlijm

  • Papier van 60 g/m²

  • Totale dikte 52 micron

  • Halfgekreukelde afwerking

  • Met de boodschap "Breekbaar - voorzichtig behandelen"

  • Rollen van 48 mm x 50 m 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Kraftpapieren tape is milieuvriendelijk

Als u op zoek bent naar de beste milieuvriendelijke verpakkingstape, dan hebt u hem gevonden. Uw klanten kunnen uw doos zonder enige moeite recyclen, ze gooien hem gewoonweg in de papierrecyclingbak. Het is niet nodig om de tape van de kartonnen doos te halen, zoals bij andere plastic tapes.

Het is gemaakt van kraftpapier en natuurlijk rubber, wat een uitstekende oplossing is voor gerecyclede verpakkingen, verpakkingen voor zwaar gebruik en exportverpakkingen.

Een verpakkingstape voor elke behoefte

Er is een enorm assortiment verpakkingstapes op de markt. In het algemeen worden verpakkingstapes gemaakt van drie verschillende materialen: polypropyleen, PVC/vinyl en papier. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, toepassingen en voordelen. Tapes bevatten ook verschillende soorten kleefmiddelen (smeltlijm, acryl, oplosmiddel of natuurlijk rubber), waardoor het vrij ingewikkeld kan zijn om de beste oplossing voor uw verpakkingsbehoeften te kiezen.

Tips voor het maken van de juiste keuze in verpakkingstape

Zelfklevende papieren verpakkingstape is de meest milieuvriendelijke oplossing. Het wordt meestal gecombineerd met lijmen van natuurlijk rubber, wat resulteert in een milieuvriendelijke verpakkingstape. Bij gebruik met golfkartonnen dozen dragen deze tapes ook bij aan de algehele recycleerbaarheid van de verpakking. Ze verminderen de noodzaak om verschillende materialen van elkaar te scheiden, wat wel dient te gebeuren wanneer een golfkartonnen doos wordt gebruikt met polypropyleen of PVC/vinyl tapes.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

Created by Heipifrom the Noun Project